Newsroom

Newsroom

Απίστευτες εκφράσεις Snik κατά δημοσιογράφων: «Λοιπόν ακούστε παλιο@@@@α…» (video)

«Λοιπόν ακούστε παλιο@@@@α, εσείς με τα άρθρα που κάνετε, εσείς στα πάνελ καλό θα ήταν να ξέρατε και να καταλαβαίνετε κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα»

snik 2 1

Συνεχίζει ο Snik μετά τον καβγά με τον Light στα MAD VMA 2022, όχι μόνο να διατηρεί, αλλά να εντείνει το κλίμα έντασης που δημιουργήθηκε. 

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τράπερ ανέβασε ένα νέο βίντεο, μέσα από το οποίο τα βάζει με τους δημοσιογράφους οι οποίοι σχολίασαν τη χυδαία συμπεριφορά του Snik κατά της συντρόφου του.

«Λοιπόν ακούστε παλιο@@@@α, εσείς με τα άρθρα που κάνετε, εσείς στα πάνελ καλό θα ήταν να ξέρατε και να καταλαβαίνετε κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα» λέει αρχικά.

«Άντε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας λίγο, που δεν την κάνετε και σωστά», αναφέρει στο βίντεο ο τράπερ.

SNIK: «Φύγε ρε πατσαβούρα»

Στο video που στάθηκε αφορμή για να δεχθεί τα επικριτικά σχόλια των δημοσιογράφων, ο τράπερ Snik στέκεται μπροστά σε έναν καθρέφτη και τραβά με το κινητό του τον εαυτό του. Κάποια στιγμή, ο Snik γυρίζει το κινητό προς το μέρος της και ακούγεται να της λέει: «Φύγε ρε πατσαβούρα». Η σύντροφός του γελά και αποχωρεί χωρίς καμία αντίδραση.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…