Απίστευτες εικόνες στο αντίο του Διαμαντίδη – "Μέσα στην καρδιά μου θα σας έχω" (φωτο-βίντεο)

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε απόψε τον Δημήτρη Διαμαντίδη που σταμάτησε την καριέρα του και το ΟΑΚΑ πήρε φωτιά.

57dd98021dc524b06a8b466f

«Μη σταματήσεις αρχηγέ» φώναζαν οι πάνω από 16.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο και προσπάθησαν έστω και την τελευταία στιγμή να αλλάξουν γνώμη στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τα φώτα έσβησαν και στο παρκέ εμφανιζόταν βίντεο από στιγμές του Δημήτρη Διαμαντίδη με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ όταν ο ίδιος έκανε την εμφάνισή του, οι εξέδρες πήραν φωτιά. 

  Ο 3D πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Τελικά είναι πιο εύκολο να παίζεις απ’το να κρατάς μικρόφωνο. Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια και την στήριξή σας. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμή που μου κάνει αυτές τις μέρες, καθώς και προσωπικά την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τον κύριο Παύλο, τον κύριο Θανάση, τον κύριο Δημήτρη και τον κύριο Κώστα.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα σε αυτή την ομάδα, στους προπονητές μου. Κάποιοι είναι παρόντες, κάποιοι όχι, αλλά τους αγαπώ πολύ. Σε έναν άνθρωπο που μου έδειξε τον δρόμο και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, τον Κώστα Πιλαφίδη.

Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω και κάποιους άλλους ανθρώπους. Τον κύριο Πάρη, τον Παναγιώτη, τον κύριο Νίκο, τον κύριο Σάββα, τον γιατρό μου τον κύριο Θανάση.

Μέσα στην καρδιά μου θα σας έχω, ευχαριστώ για όλα!»

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος βραβεύοντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη είπε: «Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι παίκτες από την ομάδα, αλλά υπάρχουν κάποια πρόσωπα που έχουν αξίες που μεγαλώνουν Παναθηναϊκού! Εγώ θυμάμαι πάντα πάνω από τους τίτλους… αλλά πόσα παιδάκια έκανες Παναθηναϊκούς».

Μάλιστα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση καθώς την ώρα που κλήθηκε να βραβεύσει τον 3D έβγαλε την πράσινη γραβάτα που φορούσε και την πέρασε στον λαιμό του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού. 


«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

Σπίρτζης Τσίπρας

«Βόμβα» Σπίρτζη: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση – Θα επέλεγα Τσίπρα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (video)

«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του προέδρου μας στις ευρωεκλογές»