Απίστευτες απειλές του υφυπουργού Παιδείας Γ. Στύλιου προς την Λ. Κανέλλη: "Θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη!" (video)

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν στη Βουλή με υφυπουργό της κυβέρνησης και μάλιστα τον υφυπουργό Παιδείας λίγο έως πολύ να απειλεί την…

stilios

Απίστευτες εικόνες διαδραματίστηκαν στη Βουλή με υφυπουργό της κυβέρνησης και μάλιστα τον υφυπουργό Παιδείας λίγο έως πολύ να απειλεί την βουλευτή του ΚΚΕ ότι θα τον κάνει …Κασιδιάρη. Υπενθυμίζουμε, ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είχε χαστουκίσει την Λιάνα Κανέλλη, κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής. Και αναρωτιέται κανείς τώρα αν στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου υπάρχουν υπουργοί και υφυπουργοί και μάλιστα σε αυτή την θέση που «συμπαθούν» τέτοιου είδους πρακτικές… Από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο έχουμε ξαναδεί με τον Μπαλτάκο να αρέσκεται στις επαφές με την Χρυσή Αυγή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία απάντηση.

Η φασαρία στην Βουλή με τον υφυπουργό Παιδείας Γιώργο Στύλιο έγινε με αφορμή ερώτηση της βουλευτή του ΚΚΕ για τον υποσιτισμό στα σχολεία. Ακούστηκαν βαριές κουβέντες, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δριβελέγκας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ αμφισβήτησε τον τρόπο που αντιμετωπίζει το υπουργείο Παιδείας το θέμα του παιδικού υποσιτισμού και παρομοίωσε τον υφυπουργό Παιδείας με την Μαρία Αντουανέτα. Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Στύλιου. «Θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης» είπε ο κ. Στύλιος, προκαλώντας την έκρηξη της κας Κανέλλη, η οποία από το έδρανό της φώναζε: «σα δεν ντρέπεστε, σα δεν ντρέπεστε, σα δεν ντρέπεστε…». «Δεν σας ακολουθώ» απάντησε ο υφυπουργός Παιδείας. «Σας παρακαλώ κύριε υπουργέ, τι εκφράσεις είναι αυτές» αντέδρασε και ο προεδρεύων, Γιάννης Δριβελέγκας.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

παπανωτας

«Κόλαφος» ο Δημήτρης Παπανώτας για την Αχτσιόγλου: «Δεν θα με κακοποιούν πολιτικά κατά αυτόν τον τρόπο» (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…