Απίστευτο σκηνικό σε παιδικό σταθμό στον Βόλο: Κατήγγειλε βιασμό του παιδιού που δεν είχε

Απειλούσε πώς θα τους «κάψει» - Το αδιανόητο περιστατικό στον Βόλο

Σε μια απίστευτη περιπέτεια μπλέχτηκε υπάλληλος παιδικού σταθμού στον Βόλο, με έξαλλο πολίτη να απειλεί πως θα τους «κάψει όλους» γιατί στα χέρια του είχε βίντεο και φωτογραφίες για τον βιασμό του παιδιού του.

Η προϊσταμένη της δομής που ήταν και ο στόχος των απειλών του σοκαρίστηκε αρχικά, αλλά από την έρευνά της αποκαλύφθηκε πως ο άνθρωπος που τηλεφωνούσε στον παιδικό σταθμό και εξαπέλυε απειλές… δεν είχε παιδί.

Το απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και η υπόθεση εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο 52χρονος που απειλούσε «θεούς και δαίμονες» με μια ανατριχιαστική καταγγελία, δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο. Τον Φεβρουάριο του 2021 τηλεφώνησε στον παιδικό σταθμό και ζήτησε την προϊσταμένη. Εκείνη, παρουσία και άλλων εκπαιδευτικών, άκουσε τον 52χρονο να την απειλεί πως θα κλείσει τον σταθμό.

Σε ερώτηση γιατί θα το κάνει αυτό , εκείνος απάντησε πως έχει βίντεο και φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού του… «Βιάζεται η κόρη μου εκεί μέσα» φώναζε ο 52χρονος.

Μέχρι να ανακαλύψουν πως στον σταθμό δεν υπήρχε παιδί με το όνομα του καταγγέλοντα, τα ελάχιστα λεπτά της ώρας φάνηκαν αιώνες στο προσωπικό. Αμέσως ζήτησαν παρέμβαση της αστυνομίας και ο 52χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ήθελε να εκδικηθεί την συγκεκριμένη υπάλληλο γιατί εκδιώχθηκε με συλλογή υπογραφών ενοίκων από την πολυκατοικία , που ζούσε και εκείνη… Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 900 ευρώ πρόστιμο και 18 μήνες με αναστολή.

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της Σταυρούλας- Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο

σταθρουλα

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της Σταυρούλας- Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο

Το μυστήριο της εξαφάνισης της Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη προσπαθεί να λύσει η…

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται πρόταση για άμεση εκλογή νέας ΚΕ και ΠΓ – Το διαψεύδει ο Στ. Κασσελάκης

6123787

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται πρόταση για άμεση εκλογή νέας ΚΕ και ΠΓ – Το διαψεύδει ο Στ. Κασσελάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ετοιμαστεί κείμενο, το οποίο αύριο, στην πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα…