Απίστευτο παραλήρημα από μητροπολίτη: «Δεν κάθεται μια γυναίκα να βιάζεται χωρίς να το θέλει»

Σύμφωνα με τον μητροπολίτη Δωδώνης, μια γυναίκα δε μένει έγκυος με βιασμό, γιατί χωρίς συγκατάθεση δεν μπορεί να προέλθει σύλληψη (!)

ΕΚ - Μητροπολιτης Δωδωνης Χρυσοστομος

Αν θέλετε να ξεκινήσει η μέρα σας ευχάριστα, μη διαβάσετε αυτήν την είδηση. Και σε καμία περίπτωση μην δείτε το βίντεο με τα όσα είπε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Μητροπολίτης Δωδώνης, με αφορμή το κήρυγμα σε όλους τους ναούς κατά των αμβλώσεων.

Εμείς πάντως σας προειδοποιήσαμε.

Μιλώντας λοιπόν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Μητροπολίτης Δωδώνης αναφέρθηκε στις αμβλώσεις, σχολιάζοντας: “Όταν σήμερα πρέπει να σεβόμαστε το ζώο που το χτύπησαν κάποιοι, όταν έχουμε τόση υπογεννητικότητα, είναι δυνατόν να επιτρέπεται η καταστροφή ενός νηπίου, ενός παιδιού που όταν συλληφθεί έχει αρχίσει να είναι εν ζωή; Να το βγάζουμε και να το πετάμε λες και είναι σκυλί;”.

Ερωτηθείς αν είναι υπέρ των αμβλώσεων σε κάθε περίπτωση, ακόμα και σε περίπτωση βιασμού, απάντησε: “Δεν κάθεται μια γυναίκα να βιάζεται χωρίς να το θέλει, μην τρελαθούμε τώρα, μην τρελαθούμε. Εσείς αντιλαμβάνεστε ότι μια γυναίκα κάθεται και βιάζεται και μένει και έγκυος χωρίς να το θέλει; Θέλει συμμετοχή”.

Και παρά τις ενστάσεις των παρισταμένων δημοσιογράφων, ο μητροπολίτης επέμεινε πως “δε μένει έγκυος με αυτό το θέμα, θέλει συμμετοχή”, υποστηρίζοντας πως χωρίς συγκατάθεση δεν μπορεί να προέλθει σύλληψη (!).

Εμείς απλώς να υπενθυμίσουμε (γιατί είναι εύκολο να το ξεχάσει κανείς) ότι βρισκόμαστε στο 2022 και όχι στο 1022.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…