Μετέωρα: Δημοτικός υπάλληλος έλειπε από την εργασία του για…13 χρόνια με αναρρωτική άδεια

Την τελευταία φορά που ο υπάλληλος πάτησε το πόδι του στη δουλειά είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (με την υπηρεσιακή κυβέρνηση Παπαδήμου να ακολουθεί) και η χώρα είχε μπει στα Μνημόνια.

5954792

Απίθανη ιστορία κατέφτασε από τα Μετέωρα: «Αναρρωτική» άδεια για… 13 ολόκληρα χρόνια, είχε λάβει υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων, ο οποίος επανεμφανίστηκε στην εργασία του. Το θέμα ανέδειξε το τοπικό μέσο trikalavoice.gr.

Όλα ξεκίνησαν την 1η Ιανουαρίου με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου δημάρχου Μετεώρων. Ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους.

Τότε διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι που… εμφανίζονταν αραιά και που. Έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες. Το απίθανο; Πριν λίγες μέρες επέστρεψε κανονικά για δουλειά και υπάλληλος που… αγνοούνταν από το μακρινό 2011 και έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει.

Την τελευταία φορά που πάτησε το πόδι του στη δουλειά είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (με την υπηρεσιακή κυβέρνηση Παπαδήμου να ακολουθεί) και η χώρα είχε μπει στα Μνημόνια. Μόνο 13 χρόνια και 3 μήνες μετά επέστρεψε ο υπάλληλος στην εργασία του που μάλλον κουράστηκε από την ξεκούραση!

«Δεν παίζουμε εδώ» ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος. «Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασε η Κοσιώνη με τους καλεσμένους στον αέρα του ΣΚΑΙ: «Αρκετά, ξέρω κι εγώ να φωνάζω» (video)

Ρόδος: Ανατριχιαστική αγγελία Νορβηγού έξω από σχολείο – «Αναζητώ μαθήτρια με σορτσάκι»

Σοκ στο Πήλιο: Άνθρωπος με ειδικές ανάγκες ήταν δεμένος σε μαντρί και φώναζε βοήθεια

Αυτοί οι υποψήφιοι βλέπουν Ευρωβουλή – Το «ταβάνι» των κομμάτων: Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…