Newsroom

Newsroom

Απίστευτη καταγγελία για τα ανεξέλεγκτα ΟΠΚΕ στην Πολυτεχνειούπολη: Έδεσαν με tie wrap φοιτητές (video)

Φοιτητές καταγγέλλουν «σπάσιμο πορτών την ώρα που άνθρωποι κοιμόντουσαν στα δωμάτιά τους» αλλά και «δέσιμο χεριών» στην Πολυτεχνειούπολη

5688180

Απίστευτες είναι οι καταγγελίες φοιτητών και φοιτητριών που βρισκόντουσαν στην Πολυτεχνειούπολη την ώρα της αστυνομικής επιχείρισης με τις δυνάμεις των ΕΚΑΜ.

Φοιτητές καταγγέλλουν «σπάσιμο πορτών την ώρα που άνθρωποι κοιμόντουσαν στα δωμάτιά τους» αλλά και «δέσιμο χεριών».

«Πηγαίνοντας προς τη σχολή μου είδα πολύ αυξημένη παρουσία των ΟΠΚΕ, άκουγα θορύβους σπασίματος που προφανώς ήταν από τα δωμάτια που παραβιάστηκαν και κόσμο να φωνάζει. Λίγο πριν φτάσω στη σχολή μου, άκουσα και τους πυροβολισμούς και δεν ήθελα να το πιστέψω», λέει φοιτήτρια του ΕΜΠ, που μίλησε στο OPEN.

«Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση εδώ είναι οριακή (…). Οι φοιτητές είδαν χθες τα δωμάτιά τους να παραβιάζονται με αυτόν τον τρόπο -άμα δούμε και τα μεγέθη, μιλάμε για εκατοντάδες πόρτες κυριολεκτικά ξηλωμένες. Οι άνθρωποι κοιμόντουσαν το βράδυ, ξύπνησαν το πρωί υπό τον φόβο των ΟΠΚΕ που έμπαιναν μέσα στα σπίτια τους», δηλώνει από την πλευρά του άλλος φοιτητής του ΕΜΠ.

«Μάλιστα, δεν ξέρω πώς οργανώθηκε η επιχείρηση και δεν είναι και δουλειά μου να ξέρω, αλλά έγιναν προσαγωγές ή δέθηκαν φοιτητές στον σωρό μέσα στα δωμάτιά τους», επισημαίνει έπειτα ο ίδιος.

«Όταν οι εστιακοί φοιτητές πήγαν μετά στη διοίκηση να διαμαρτυρηθούν, έδειχναν σημάδια στα χέρια τους από tie wrap που τους είχαν περάσει οι δυνάμεις των ΟΠΚΕ (…). Η αστυνομία που μπήκε το πρωί στα σπίτια των φοιτητών για να κάνει τον έλεγχο, έδεσε φοιτητές στον σωρό. Πήγαν μετά στη διοίκηση και δείχνανε τα χέρια τους που είχανε σημάδια από τα tie wrap, τις χειροπέδες», καταγγέλλει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτή τη στιγμή είναι καταστραμμένες και οι πόρτες και δεν έχει γίνει καμία επισκευή, έστω και υποτυπώδης, οι άνθρωποι φύγανε αν είχανε κάπου να μείνουνε είτε άμα δεν είχανε, είναι εδώ πέρα και είναι όλο το βράδυ ξύπνιοι».

Με πληροφορίες από το ethnos.gr

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…