Newsroom

Newsroom

Απεβίωσε ο συγγραφέας Τζο Μακ Γκίνις

Την τελευταία του πνοή άφησε σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζο Μακ Γκίνις, σε ηλικία 71…

joe mcginnis

Την τελευταία του πνοή άφησε σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζο Μακ Γκίνις, σε ηλικία 71 ετών, νικημένος από τον καρκίνο του προστάτη, από τον οποίο είχε ανακοινώσει πριν από ένα χρόνο ότι έπασχε.

Ο Μακ Γκίνις έγινε γνωστός για τα αποκαλυπτικά του βιβλία «Fatal Vision» και «Selling the President». Το πρώτο ερευνούσε μία υπόθεση τριπλής οικογενειακής δολοφονίας στη Βόρεια Καρολίνα, ενώ το δεύτερο, που εκδόθηκε το 1969, περιέγραφε πώς οι επαγγελματίες της διαφήμισης και του μάρκετινγκ προώθησαν με επιτυχία την υποψηφιότητα του Ρίτσαρντ Νίξον για την προεδρία των ΗΠΑ, το 1968.

Ο Μακ Γκίνις είναι επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου «The Rogue: Searching for the Real Sarah Palin», που περιγράφει με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια την Σάρα Πέιλιν, εκ των βασικών στελεχών του αμερικανικού Tea Party και υποψήφιας αντιπροέδρου με τους Ρεπουμπλικανούς στις εκλογές του 2008. Για τα βιβλίο αυτό, ο Μακ Γκίνις μετακόμισε κοντά στο σπίτι της Πέιλιν, στην Αλάσκα.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…