Newsroom

Newsroom

Απεβίωσε η φωτογράφος της Μέριλυν

Η Ίβ Άρνολντ, η διάσημη Aμερικανίδα φωτογράφος, γνωστή για τις φωτογραφίες που είχε βγάλει την Μέρλιν Μονρόε, έφυγε από τη…

Η Ίβ Άρνολντ, η διάσημη Aμερικανίδα φωτογράφος, γνωστή για τις φωτογραφίες που είχε βγάλει την Μέρλιν Μονρόε, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών. Η Ίβ Άρνολντ, η οποία θα γιόρταζε τα 100α της γενέθλια στις 21 Απριλίου, άφησε την τελευταία της πνοή στο Λονδίνο, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του Magnum στη Νέα Υόρκη.
«Με μεγάλη λύπη το Magnum Photos ανακοινώνει το θάνατο της αμερικανίδας φωτογράφου Ίβ Άρνολντ» ανέφερε το πρακτορείο στην ιστοσελίδα του.
Μεταξύ των πιο γνωστών φωτογραφιών της βρίσκονται πορτρέτα της Μέρλιν Μονρόε και της Μάρλεν Ντίτριχ, φωτογραφίες από τα φωτορεπορτάζ που είχε κάνει κυρίως στην πρώην ΕΣΣΔ, το Αφγανιστάν, τη Νότια Αφρική, την Αίγυπτο και την Κίνα.
Η Άρνολντ γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, ήταν από τα επιφανή μέλη του πρακτορείου Magnum και έγινε γίνει πλήρες μέλος το 1957.Από το 1962 ζούσε στο Λονδίνο.
Το πρακτορείο Magnum αποτίει φόρο τιμής στη διάσημη φωτογράφο δημοσιεύοντας στην ιστοσελίδα του μια σειρά φωτογραφιών που είχε πάρει η ίδια με τη λεζάντα «Ίβ Άρνολντ: 1912-2012».




ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…