Newsroom

Newsroom

Απεργιακές συγκεντρώσεις αύριο, ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας

Σε απεργία κατέρχονται οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή 19 Γενάρη, με αφορμή το γεγονός ότι η ερχόμενη Κυριακή είναι μία από…

ekptoseis 1

Σε απεργία κατέρχονται οι εμποροϋπάλληλοι την Κυριακή 19 Γενάρη, με αφορμή το γεγονός ότι η ερχόμενη Κυριακή είναι μία από τις εφτά του έτους, κατά τις οποίες θα ανοίξουν όλα τα εμπορικά καταστήματα, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο, που κάνει ένα βήμα πιο πέρα στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Ήδη έχουν οριστεί οι εξής συγκεντρώσεις – κινητοποιήσεις:

Στη Θεσσαλονίκη, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων καλεί στις 10.30π.μ. σε συγκέντρωση στο Καρφούρ στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία».

Στο Ηράκλειο Κρήτης, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στις 10π.μ. στη διασταύρωση Δικαιοσύνης και Βυζαντίου (έξω από το ZARA).

Στη Λάρισα, ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων διοργανώνει συγκέντρωση στις 10π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Στη Λαμία, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Φθιώτιδας, καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30π.μ. στα Δικαστήρια.

Στην Ξάνθη, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στις 11π.μ. στο εμπορικό κέντρο FLAMINGO στη Φελώνη Ξάνθης.

Στην Πάτρα, το σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και στις Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαϊας καλεί στις 9.30π.μ. στη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου (έξω από Απόλλων)

Στην Πτολεμαΐδα, το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30π.μ. στα Carrefour (γηπέδο)

Στη Χαλκίδα, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων προγραμματίζει κινητοποίηση στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Αγοράς.902.gr