Απειλούν ακόμη και με θάνατο τον Ιγκουαΐν οπαδοί της Νάπολι

Μέχρι και σωματοφύλακες αναγκάστηκε να προσλάβει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν καθώς οι οπαδοί της πρώην ομάδας του, της Νάπολι τον απειλούν ακόμη και με θάνατο!

5836da1d1dc524e77d8b45fb

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Αργεντινός επιθετικός αναγκάστηκε να βάλει βαθιά στο χέρι στην τσέπη, ώστε να έχει ανθρώπους που θα φρουρούν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του 24 ώρες το 24ωρο, διότι εξακολουθεί να δέχεται σοβαρές απειλές, ακόμα και για τη ζωή του από οπαδούς της Νάπολι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής όχι μόνο φοβάται να κυκλοφορήσει στο Τορίνο, αλλά νιώθει ανασφάλεια ακόμα και όταν είναι στο σπίτι του. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε πριν από δύο εβδομάδες να προσλάβει σωματοφύλακες, οι οποίοι θα είναι… σκιά του παντού.

Θυμίζουμε πως από την Νάπολι ο Ιγκουαΐν έφυγε το καλοκαίρι που μας πέρασε για να μετακομίσει στη… μεγάλη κυρία. Μάλιστα, αποτελεί την τρίτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, την ακριβότερη στη Σέριε Α, αλλά και στην ιστορία της Γιουβέντους καθώς και την ακριβότερη Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Η Γιουβέντους πλήρωσε 90.000.000€ στη Νάπολι (σε δόσεις μέσα σε δύο χρόνια).