Απειλητικό μήνυμα Αθανασίου στον Παπαγγελόπουλο

Απειλητικό μήνυμα «δεν θα σε αφήσω να διαλύσεις την Δικαιοσύνη» έστειλε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Αθανασίου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

5756aa561dc52439398b4891

Η αποκάλυψη του απειλητικού μηνύματος έγινε όταν ο Δημήτρης Παγγελόπουλος αναφέρθηκε σε «κάποιο τηλεφώνημα που έγινε την Πέμπτη και για ένα μήνυμα που μου εστάλη, αλλά είναι ιδιωτικά». «Να πείτε ποια είναι τα μηνύματα», διαμαρτυρήθηκε ο Αθανασίου, για να του απαντήσει ο Παπαγγελόπουλος ότι «το ένα ήταν από εσάς, αλλά δεν ήθελα να αναφερθώ.

Η απάντηση Παπαγγελόπουλου προκάλεσε την αντίδραση των μελών της Επιτροπής με αποτέλεσμα ο Χαράλαμπος Αθανασίου να ομολογήσει ότι «στο μήνυμα του είπα ότι λόγω της παλιάς ιδιότητας δεν θα τον αφήσω να διαλύσει την Δικαιοσύνη»,. Αντιλαμβανόμενος τι γίνεται ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης είπε ότι «δεν πρέπει να γίνονται υπαινικτικές αναφορές στη Βουλή. Αν είναι κάτι να ειπωθεί, να ειπωθεί».

Στο μεταξύ θέμα προέκυψε και με μήνυση που έχει καταθέσει ο Κωνσταντίνος Πλεύτης κατά του Χαράλαμπου Αθανασίου. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κατηγόρησε συγκεκριμένα τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ότι πήρε τη μήνυση του Πλεύρη και την έδωσε σε περιοδικό. «Εγώ την έδωσα; Έχετε αποδείξεις γι’ αυτό που λέτε;», διαμαρτυρήθηκε ο Παπαγγελόπουλος. «Όχι, δεν έχω», είπε ο Αθανασίου. «Ε, τότε πως το λέτε;», τον ρώτησε ο Παπαγγελόπουλος.

Για την ουσία της υπόθεσης πάντως, ο Αθανασίου είπε ότι «με παράκληση του Πλεύρη και του οικογενειακού περιβάλλοντός του τον δέχθηκα στο Υπουργείο για να συμβιβαστεί σε μία αντιδικία που είχε με το λιβυκό Δημόσιο. Και όταν υπαναχώρησε αυτός κατηγορεί εμένα και τον πρέσβη». 

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…