Newsroom

Newsroom

Απειλητικά μηνύματα εκδίκησης από τους Βόσνιους: "Τα λέμε στην κόλαση της Ζένιτσα"

Ενοχλημένοι είναι οι ποδοσφαιριστές της Βοσνίας από την ισοπαλία στο «Γ.Καραϊσκάκης», κάνοντας λόγο για «φαλτσοσφυρίγματα», ενώ παράλληλα στέλνουν απειλητικά μηνύματα τύπου: «Τα λέμε στην κόλαση της Ζένιτσα».

5829bf0e1dc5249d6c8b45c5

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του ματς ο Έντιν Τζέκο, αναφέρθηκε στην αποβολή του με έντονο ύφος, λέγοντας περαιτέρω ότι δεν βλέπει την ώρα να ξανά δει τους έλληνες διεθνείς στη Ζένιτσα.

«Τους ευχαριστώ για την αφιλοξενία. Δεν βλέπω την ώρα να του ξαναδώς στη Ζένιτσα. Νιώθω ότι χάσαμε παιχνίδι που ήταν 3-0. Δεν το άξιζαν, δεν άξιζαν τον πόντο, έπρεπε να χάσουν», δήλωσε ο σέντερ φορ της Ρόμα, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα δέχτηκε ένα αντικείμενο από τις εξέδρες του “Καραϊσκάκης” με αποτέλεσμα να ματώσει.

Όσο για τη φάση της αποβολής του στο 79ο λεπτό, δήλωσε: “Είναι άσχημο που πήρα μόνο εγώ κόκκινη κάρτα. Μόνο που εγώ ήμουν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Δεν βλέπω πώς εγώ έπρεπε να πάρω κόκκινη κάρτα”.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν οι δηλώσεις και αναρτήσεις κι άλλων ποδοσφαιριστών της Βοσνίας, όπως ο Μπέγκοβιτς και ο Βράνιες. Ειδικότερα, ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς υποστήριξε πως η ομάδα του προσπάθησε να παίξει καθαρά αλλά «κάποιες φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις διαφορετικά μέσα για να πάρεις το αποτέλεσμα και οι Έλληνες το έκαναν αυτό». Από την πλευρά του, ο Όγκνιεν Βράνιες ζητά εκδίκησης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook: «Τα λέμε στην κόλαση της Ζένιτσα».

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Καρυστιανού 1

Τέμπη: «Μας εξόργισε η κ. Αδειλίνη» – Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento

Τρεις συγγενείς θυµάτων απαντούν µέσω του Documento στους ισχυρισµούς της εισαγγελέα του Αρειου Πάγου, η…