Θεσσαλονίκη: «Τι πας να κάνεις να τα βάλεις με billionaire;» Απειλές στον εργοδότη της Γεωργίας για να μη μιλήσει

Απειλές κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο εργοδότης της Γεωργίας από μέτοχο του παραλιακού καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης που εμπλέκεται στην υπόθεση

NewsRoom 24/01/2022 | 12:16

Εντύπωση προκαλούν τα όσα αποκάλυψε ο εργοδότης της 24χρονης Γεωργίας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του thestival.gr, ο εργοδότης ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε απειλές από μέτοχο του παραλιακού καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ανακριτή τις προηγούμενες ημέρες, ένας από τους μετόχους του γνωστού καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε τον εργοδότη της 24χρονης και τον απείλησε.

Όπως είπε, το περιστατικό συνέβη στις 2 Ιανουαρίου, με τον εργοδότη να δηλώνει: «Ήρθε στο σπίτι μου ένας εκ των ιδιοκτητών καφέ, το αφεντικό του μετρ, και με απείλησε. Μου είπε τί πας να κάνεις να τα βάλεις με billionaire;».

«Είδα ένα πλάσμα κακοποιημένο»

Σύμφωνα με τις ίδιος πληροφορίες, ο φίλος του εργοδότη της Γεωργίας φέρεται να κατέθεσε πως η εικόνα της ήταν σοκαριστική, όταν την αντίκρισε το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Στο ξενοδοχείο έφτασε μαζί με τον εργοδότη της, αφού νωρίτερα δέχθηκαν τηλεφώνημα από την 24χρονη. «Τη Γεωργία πήγαμε και τη συναντήσαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τον εργοδότη της και φίλο μου. Ήταν γύρω στις 11 το πρωί. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου ένα 20λεπτο νωρίτερα. Η εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική. Είχαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο», φέρεται να είπε.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, συνάντησαν τον μετρ του γνωστού καταστήματος στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: thestival.gr