Απειλές Μπογδάνου επειδή δημοσιεύτηκε φωτογραφία του στη Νάξο με πούρο ενώ η Ελλάδα καίγεται

Η απάντηση της σελίδας που δέχθηκε τα «πυρά» του Βουλευτή: «Ακόμα αναπνέει, καυτός συνεαυτός αργόμισθος»

4982053

Έξαλλος έγινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος και τα ‘βαλε  με σελίδα του Instagram (και του facebook) που καταγγέλλει την αστυνομική βία.

Αφορμή ήταν η ανάρτηση της φωτογραφίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που τον δείχνει να βρίσκεται στην Νάξο και να καπνίζει πούρο την ώρα που η Ελλάδα καίγεται.

Παρότι ο ίδιος ο βουλευτής δεν διέψευσε την φωτογραφίας, τους κάλεσε να κατεβάσουν την ανάρτηση και να την αντικαταστήσουν με άλλη που θα απολογείται για την προσβολή στο πρόσωπό του περιλαμβάνοντας τη φράση:

«Σε προηγούμενη ανάρτησή μας προσβάλαμε με τρόπο απαράδεκτο τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στον οποίο ζητάμε συγγνώμη, καθώς ουδεμία πρόθεση είχαμε να τον στοχοποιήσουμε, ούτε να θίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο».

Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε και σε απειλές, λέγοντας ότι αν δεν την κατεβάσουν, ο ίδιος επιφυλάσσεται όλων των νομίμων δικαιωμάτων του.

Διαβάστε την τελευταία ανάρτηση του copwatch.gr

«Λάβαμε αυτό το μήνυμα από τον @constantinosbogdanos πριν λίγη ώρα. Αφορούσε την τελευταία μας ανάρτηση στο Instagram, στην οποία γνωστοποίησαμε το γεγονός ότι επιφανής βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος καπνίζει την πουράκλα του παραθερίζοντας στην Νάξο, ενώ η χώρα φλέγεται από τις εγκληματικές αμέλειες του κόμματος του. Η απάντησή του φανερώνει την αδιανόητη έπαρση που διακατέχει τους κυβερνώντες αυτήν τη στιγμή, πιστεύουν ότι τίποτα δεν τους κουνάει.

Πιστεύει κανείς/καμιά από εδώ ότι πρεπει να κατεβάσουμε την ανάρτηση και να ζητήσουμε συγγνώμη στον εθνικό ρουφιάνο;

Τέλος παραθέτουμε ένα ποίημα του κ. Μπογδάνου και του το αφιερώνουμε.

“Ακόμα αναπνέει, καυτός συνεαυτός αργόμισθος,»

 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…