Απειλές Μεντβέντεφ προς τη Γαλλία: «Προσέξτε τα λόγια σας – Οι οικονομικοί πόλεμοι κάποτε έγιναν πραγματικοί» 

Την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Οικονομικών

AP22054493256865

Την έντονη αντίδραση του αντιπροέδρου του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Οικονομικών. 

Αρχικά ο Μπρουνό Λεμέρ, υποσχόμενος ολοκληρωτικό οικονομικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, δήλωσε ότι «Θα προκαλέσουμε την κατάρρευση της ρωσικής οικονομίας»

Παράλληλα συμπλήρωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Info ότι: «Η ισορροπία οικονομικής και χρηματοπιστωτικής δύναμης είναι σαφώς υπέρ της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία ανακαλύπτει την οικονομική της ισχύ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τοποθέτηση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του αντιπροέδρου του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος του απάντησε στον μέσω Twitter: «Προσέξτε τα λόγια σας κύριοι! Και μη ξεχνάτε ότι στην ανθρώπινη Ιστορία, οι οικονομικοί πόλεμοι πολύ συχνά μετατράπηκαν σε πραγματικούς».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…