Απειλές για επίθεση στα γραφεία του Documento 

Ευθείες απειλές κατά του Documento πραγματοποίησαν άγνωστοι μέσω Twitter, κάτω από ανάρτηση του documentonews.gr σχετικά με πόλεμο λάσπης που δέχεται από την «Ομάδα Αλήθειας».

NewsRoom 29/05/2019 | 00:06

Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν που το Documento απάντησε όπως αρμόζει, στην απίστευτη γκάφα που προχώρησε διαδικτυακή ομάδα «νεοδημοκρατικών πεποιθήσεων», που μας εγκάλεσαν για δημοσίευμα που προήλθε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ και έχει γράψει… όλη η χώρα.

Έτσι άρχισαν να γράφουν για γραφεία που θα κάνουν «λαμπόγυαλο» και για «καταδρομικές επιθέσεις».

Εννοείται πως το Documento θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω…

Και φυσικά αξίζει να υπενθυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Documento δέχεται τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις. Ούτε 3 μήνες δεν έχουν περάσει από τη διάρρηξη που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εφημερίδας.

 

 

Η Ομάδα Αλήθειας αφιέρωσε στο Documento βίντεο το οποίο προωθεί μετ΄επιτάσεως στα social media, καταγγέλλοντας ότι παραποίησε τις δηλώσεις του Βρούτση, ο οποίος σύμφωνα με τη ΝΔ, δεν μίλησε για «νεοφιλελεύθερο» αλλά για «φιλελεύθερο» πρόγραμμα.

Μόνο που η ομάδα fakenews της ΝΔ, παρέλειψε σκοπίμως να συμπεριλάβει στο βιντεάκι της πώς έτσι παρουσίασαν την είδηση και άλλα ειδησεογραφικά site και μάλιστα ορισμένα από αυτά απολύτως υποστηρικτικά προς την πολιτική της, αλλά και το ίδιο το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δείτε ΕΔΩ το επίμαχο άρθρο που "τάραξε" την Πειραιώς

Έχουμε και λέμε λοιπόν…

ΑΠΕ-ΜΠΕ

capital.gr

newsbeast.gr

euro2day.gr

enikos.gr

Αξίζει βέβαια να ενημερώσουμε την «Ομάδα Αλήθειας» πως αν είχαν φροντίσει να τσεκάρουν όλα τα ενημερωτικά sites και τον τρόπο με τον οποίο γράφτηκαν οι επίμαχες δηλώσεις, θα είχαν διαπιστώσει πως παντού γράφτηκε με τον συγκεκριμένο τρόπο. Έτσι θα είχαν καταλάβει πως η εν λόγω είδηση έχει γραφτεί μέσω τηλεγραφήματος του επίσημου ειδησεογραφικού πρακτορείου της χώρας! Φευ…

Η αλήθεια είναι πως εκπλησσόμαστε που δεν τους «έκοψε» να επιβεβαιώσουν αυτά που γράφουν, κάτι που δημοσιογραφικό δεν το λες…

Λίγο πάντως να το σκεφτόντουσαν παραπάνω ίσως να «πονηρευόντουσαν» κάπως… Αλλά γιατί να κοπιάσουν τα παιδιά; «Ομάδα Αλήθειας» είναι;

Πηγή: Documentonews.gr