Απειλές από στέλεχος της ΝΔ καταγγέλλει δημοσιογράφος (εικόνα)

Το στέλεχος της ΝΔ απειλεί τον δημοσιογράφο Στέλιο Νικητόπουλου ότι θα χάσει τη δουλειά του, αλλά κάνει λόγο ακόμη και για εκτελέσεις.

10170945 1428917167360160 2728859744455116559 n

Απειλές για τη δουλειά του αλλά και «εκτέλεση στα 11 βήματα .. από την ιστορία» κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter το στέλεχος του Τομέα Υγείας της ΝΔ εναντίον του δημοσιογράφου Στέλιου Νικητόπουλου. 

Ο κ. Νικητόπουλος σε ανάρτησή του στο Twitter παραθέτει την ανάρτηση του κ. Θόδωρου Γιάνναρου που έχει διατελέσει Διοικητής του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ και αρθρογραφεί στο Capital.gr

O κ. Γιάνναρος αναφερόμενος στον Νικητόπουλο γράφει: Σε λίγο θα ψάχνεις για δουλειά κάπου ψηλά στις Άνδεις που θα κρύβεσαι, παρέα με πράσινες μαϊμούδες…Get Ready…Προς πληροφόρησή σου πάντως… τους προδότες τύπου Μαδούρο και τους ντόπιους ή “αλλοδαπούς” φίλους του, η ιστορία τους στήνει στα 11 βήματα και πατάει τη σκανδάλη. 

Διαβάστε και την ανάρτηση του κυρίου Νικητόπουλου:

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς” και αρθρογράφος του Capital.gr με απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter.

Πηγή: Documento 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…