Απειλεί ο Φουρθιώτης ολόκληρη την κυβέρνηση; – Προαναγγέλλει νέες ηχητικές αποκαλύψεις

Πολλά και σημαντικά ερωτήματα εγείρει το «θρίλερ αποκαλύψεων» που διατείνεται ο Μένιος Φουρθιώτης ότι πρόκειται να ακολουθήσει και στο εγγύς μέλλον.

120429884 3225122540876085 3956830366775249770 n

Προαναγγέλλει και ηχητικά ντοκουμέντα: Πολλά και σημαντικά ερωτήματα εγείρει το «θρίλερ αποκαλύψεων» που διατείνεται ο Μένιος Φουρθιώτης ότι πρόκειται να ακολουθήσει και στο εγγύς μέλλον. 

Ο υπόδεικος για σειρά αδικημάτων, φέρεται με κάποιο τρόπο πως επιχειρεί να αναδείξει τις «γνωριμίες του» με μεγαλοστελέχη της ΝΔ, αφήνοντας σκόρπια υπονοούμενα πως λειτούργησε, μεταξύ άλλων, ως «αποδιοπομπαίος τράγος» μεγαλοσυμφερόντων, καθώς και να απειλήσει και να εκβιάσει ολόκληρη την κυβέρνηση.

Μετά τα μηνύματα που δημοσιοποίησε με τον Νίκο Ρωμανό ο οποίος του έδινε και γραμμή, καθώς και τα μηνύματα τα οποία φέρονται να εστάλησαν από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο υπόδικος παρουσιαστής επανήλθε με νέα ανάρτηση.

«Έρχονται και ηχητικά…»

Μόλις πριν από λίγο, σε μια νέα επίδειξη ισχύος, απειλεί ξανά την κυβέρνηση λέγοντας ότι «Έρχονται και ηχητικά… και εκεί δε γνωριζόμαστε;».

Ακολουθεί η αποκαλυπτική ανάρτηση του Φουρθιώτη

Υπενθυμίζεται επίσης, πως νωρίτερα απευθύνθηκε ακόμη και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας έρευνα εναντίον του Ανακριτή για τον περιοριστικό όρο που του επέβαλε περί απαγόρευσης παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής καθώς, εξ όσων λέει, «ο όρος αυτός δεν προβλέπεται είναι αντισυνταγματικός και επίσης επιβλήθηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…