Απειλεί ο Φουρθιώτης ολόκληρη την κυβέρνηση; – Προαναγγέλλει νέες ηχητικές αποκαλύψεις

Πολλά και σημαντικά ερωτήματα εγείρει το «θρίλερ αποκαλύψεων» που διατείνεται ο Μένιος Φουρθιώτης ότι πρόκειται να ακολουθήσει και στο εγγύς μέλλον.

Προαναγγέλλει και ηχητικά ντοκουμέντα: Πολλά και σημαντικά ερωτήματα εγείρει το «θρίλερ αποκαλύψεων» που διατείνεται ο Μένιος Φουρθιώτης ότι πρόκειται να ακολουθήσει και στο εγγύς μέλλον. 

Ο υπόδεικος για σειρά αδικημάτων, φέρεται με κάποιο τρόπο πως επιχειρεί να αναδείξει τις «γνωριμίες του» με μεγαλοστελέχη της ΝΔ, αφήνοντας σκόρπια υπονοούμενα πως λειτούργησε, μεταξύ άλλων, ως «αποδιοπομπαίος τράγος» μεγαλοσυμφερόντων, καθώς και να απειλήσει και να εκβιάσει ολόκληρη την κυβέρνηση.

Μετά τα μηνύματα που δημοσιοποίησε με τον Νίκο Ρωμανό ο οποίος του έδινε και γραμμή, καθώς και τα μηνύματα τα οποία φέρονται να εστάλησαν από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο υπόδικος παρουσιαστής επανήλθε με νέα ανάρτηση.

«Έρχονται και ηχητικά…»

Μόλις πριν από λίγο, σε μια νέα επίδειξη ισχύος, απειλεί ξανά την κυβέρνηση λέγοντας ότι «Έρχονται και ηχητικά… και εκεί δε γνωριζόμαστε;».

Ακολουθεί η αποκαλυπτική ανάρτηση του Φουρθιώτη

Υπενθυμίζεται επίσης, πως νωρίτερα απευθύνθηκε ακόμη και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας έρευνα εναντίον του Ανακριτή για τον περιοριστικό όρο που του επέβαλε περί απαγόρευσης παρουσίασης τηλεοπτικής εκπομπής καθώς, εξ όσων λέει, «ο όρος αυτός δεν προβλέπεται είναι αντισυνταγματικός και επίσης επιβλήθηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα».

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Τσίπρας: Δέσμευση στους αγρότες για δέσμη μέτρων για την μείωση του κόστους παραγωγής

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την δέσμη μέτρων για την χρηματοδότηση των αγροτών μέσω του Ταμείου…