"Απειλεί" με αποδείξεις τους Μπακς-ΝΒΑ η ΕΟΚ

Η ΕΟΚ έχει στα χέρια της αποδείξεις και μετά το Ευρωμπάσκετ φέρεται πως θα τις δημοσιοποιήσει.

599974701dc5246b078b461a

Η ΕΟΚ θεωρεί ότι πίσω από την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Ευρωμπάσκετ υπάρχει δάκτυλος των Μπακς με τις ευλογίες του ΝΒΑ.

Τόσο η λίγκα όσο και η ομάδα του Μιλγουόκι απάντησαν με κοινή θέση που χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς ψευδείς, ωστόσο η ομοσπονδία δεν φαίνεται πως κάνει πίσω.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στη διάθεσή της υπάρχουν τόσο τα αποτελέσματα της μαγνητικής του 22χρονου άσου που έβγαλε στην Ελλάδα και αποδεικνύουν πως το πρόβλημά του δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να στερήσει τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ, αλλά και αλληλογραφία με την αμερικανική πλευρά που αποκαλύπτει τις πιέσεις που δέχτηκε.

Η ομοσπονδία περιμένει να έρθει σε επαφή με τον ίδιο τον παίκτη, τον οποίο δεν ψέγει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αλλά είναι δεδομένο πως υπάρχει δυσαρέσκεια επειδή επέλεξε να ανακοινώσει την απουσία του μέσω social media χωρίς να ενημερώσει νωρίτερα ούτε τον Κώστα Μίσσα, ούτε κάποιον από την ομοσπονδία, παρά μόνο τον αδερφό του, Θανάση.

Από την πλευρά της ηξ ΕΟΚ ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις πως ο τραυματισμός δεν ήταν τόσο σοβαρός, αλλά πως υπήρχαν πιέσεις από τους Μπακς. Η ομοσπονδία διεμήνυσε ότι θα παρουσιάσει σε όλους πώς έχει η κατάσταση, μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ για να λυθούν όλες οι απορίες και να μην υπάρχουν «σύννεφα». Η ΕΟΚ καθυστερεί να δώσει στην δημοσιότητα τις αποδείξεις ….καθώς δεν θέλει αποπροσανατολιστεί η Εθνική ομάδα. 

Τουρκία: Σεισμός 4,9 βαθμών στα Δαρδανέλλια- Έγινε αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

seismos 1

Τουρκία: Σεισμός 4,9 βαθμών στα Δαρδανέλλια- Έγινε αισθητός στην Κωνσταντινούπολη

Εντείνοντας τις ανησυχίες των κατοίκων, με δεδομένες τις εκτιμήσεις των σεισμολόγων για επικείμενο μεγάλο σεισμό…

Και το όνομα αυτού…«Δημοκράτες»-Το νέο κόμμα του Α. Λοβέρδου με μπόλικη δόση κομματικού πατριωτισμού

Λοβέρδος 1

Και το όνομα αυτού…«Δημοκράτες»-Το νέο κόμμα του Α. Λοβέρδου με μπόλικη δόση κομματικού πατριωτισμού

Στη μάχη των επερχόμενων ευρωεκλογών θα “ριχτεί” και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος και ανακοίνωσε…