«Απειλεί» ακόμα το Μαξίμου το κομμάτι του Μιθριδάτη-Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές αλλά είναι εκτός τάσεων του youtube ;

Το ένα εκατομμύριο  προβολές  ξεπέρασε την Κυριακή, λίγες μόλις ημέρες μετά την δημοσίευση του τραγουδιού «Για να μην τα χρωστάω» του Μιθριδάτη, και είναι απορίας άξιο πως το βίντεο παραμένει εκτός των "τάσεων" του YouTube.

NewsRoom 30/05/2021 | 15:38

Το βίντεο  διάρκειας άνω των 12 λεπτών, από τον τραγουδιστή «Ημισκούμπρια», Μιθριδάτη, «Για να μην τα χρωστάω»  που έσπειρε τελικά τον πανικό στην κυβέρνηση,  κατάφερε να σπάσει  το φράγμα του 1 εκατομμυρίου προβολών μέσα σε μόλις 4 μέρες  παρότι τον έκοψαν από τις τάσεις του youtube (απορίας άξιο...) 

Πολλοί χρήστες βλέπουν δάχτυλο... πίσω από το  ανεξήγητο αυτό φαινόμενο, της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς  ο δημιουργός του πρέπει να θεωρείται  εχθρός του Μαξίμου. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το μιντιακό σύστημα του Μητσοτάκη κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να εξαφανίσει κάθε μορφής αντίδραση. Δεν πέρασε δα και τόσος καιρός από τότε που βουλευτές της ΝΔ, ζήτησαν στη Βουλή το λόγο  από την ΕΡΤ, γιατί εμφανίσθηκε ένας τραγουδοποιός που δεν τους άρεσε.  Αλλά, όπως πολύ σωστά έγραψε ο Νίκος Μωραϊτης: «1.000.000 views σε 4 μέρες παρότι τον έκοψαν από τις τάσεις του youtube. Όσες φορές καθεστώς τα έβαλε με όποιας μορφής τέχνη, έχασε πανηγυρικά. Ο Μητσοτάκης είναι πλέον στη συνείδηση όλων πρωθυπουργάντζα και η κυβ. του «κυβέρνηση με σήμα το κουταλοπίρουνο».