Απεγνωσμένη προσπάθεια Μικρούτσικου να «ξεπλύνει» τον Αντώνη του Big Brother

Απίστευτες δικαιολογίες για να καλυφθεί ο «βιασμός»

1320425

Σε μια απέλπιδα (και αποτυχημένη) προσπάθεια να «ξεπλύνει» τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, τον παίκτη του Big Brother που έκανε αστεία για τον βιασμό, προχώρησε σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, παρουσιάζοντας τον παίκτη σαν ένα «αφελές παιδί» που έκανε πλάκα και παρεξηγήθηκαν τα λόγια του.

Υπενθυμίζεται ότι σε live streaming ο Αλεξανδρίδης είχε εμφανιστεί να λέει ότι «αν δεν αδειάσει το πακέτο του κάθε μέρα υπάρχει βιασμός».

Ο Μικρούτσικος στη συνέντευξή του, παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης με τη λέξη «πακέτο» δεν εννοούσε τα γεννητικά του όργανα, αλλά ένα πακέτο προφυλακτικά που είχε μοιράσει η παραγωγή στους παίκτες, ενώ χρησιμοποίησε τη λέξη βιασμός περιπαικτικά για να μείνει «εντός του θέματος της συζήτησης».

Μάλιστα επιχείρησε να τον παρουσιάσει σαν έναν ρομαντικό ερωτευμένο άνδρα, λέγοντας πως είναι ερωτευμένος με άλλη παίκτρια του παιχνιδιού, της αφήνει ραβασάκια και πως υποστηρίζει πως ακόμη και αν του προσέφεραν 5 εκατ. ευρώ για να εξαφανιστεί, εκείνος θα προτιμούσε να δώσει ένα φιλί στη συγκεκριμένη κοπέλα. 

Προφανώς όλα αυτά τα περιγράφει έτσι ώστε να έρθουν σε αντίθεση με το προφίλ που είχε φιλοτεχνήσει ο ίδιος ο παίκτης για τον εαυτό του, δηλαδή αυτό του σκληρού, μάτσο, ομοφοβικού, σεξιστή και ρατσιστή, σε μια προσπάθεια να τον «ξεπλύνει» από το στίγμα που τον ακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο στο 3:05

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…