Το ΑΠΕ «βάφτισε» τη φασιστική επίθεση στο Γερμανό δημοσιογράφο σε… «χτύπημα από αγνώστους»

Με τον ίδιο «μαγικό» τρόπο το ακροδεξιό συλλαλητήριο μετονομάστηκε σε...«συγκέντρωση για το μεταναστευτικό - προσφυγικό στο Σύνταγμα».

Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και κάποια ώρα ότι ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle Θωμάς Ιακόμπι δέχθηκε άνανδρη και βάναυση επίθεση από ομάδα ακροδεξιών στο σημερινό ρατσιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, έκανε πολλούς να ανατριχιάσουν.

Η φασιστική σημερινή συγκέντρωση, πέρα από τα όσα ντροπιαστικά και απάνθρωπα ακούστηκαν σε επίπεδο συνθημάτων, χαρακτηρίστηκε και από την παρουσία πολλών στελεχών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, προεξάρχοντος του Ηλία Κασιδιάρη.  

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος Θωμάς Ιακόμπι, έχει δεχτεί επίθεση και στο παρελθόν, στη συγκέντρωση που είχε πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς και ότι συγκαταλέγεται στη «μαύρη λίστα» της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Με όλα αυτά δεδομένα, είναι πραγματικά άξιο απορίας γιατί το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επέλεξε να καλύψει την είδηση του ξυλοδαρμού του δημοσιογράφου με έναν τρόπο τουλάχιστον προβληματικό.

Συγκεκριμένα η είδηση όπως μεταδόθηκε από το ΑΠΕ έχει ως εξής:

Επίθεση δέχθηκε φωτορεπόρτερ της “Deutche Welle” στο Σύνταγμα

Ομάδα αγνώστων ατόμων χτύπησαν το μεσημέρι φωτορεπόρτερ της Deutsche Welle που κάλυπτε συγκέντρωση για το μεταναστευτικό – προσφυγικό στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ο φωτορεπόρτερ δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από άγνωστα άτομα, μόλις τον είδαν να τραβάει φωτογραφίες από τη συγκέντρωση, ενώ όταν έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο για να τον βοηθήσουν εκείνος τούς είπε ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του και πως πρόκειται να καταθέσει μήνυση.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια προσαγωγή έως αυτήν την ώρα.

Φυσικά διάφορα «μέσα» βολεύτηκαν ή κρύφτηκαν πίσω από την «ουδέτερη» κάλυψη του ΑΠΕ για να μεταδώσουν το γεγονός όσο πιο ανώδυνα γίνεται…

Τομ Χανκς: Καταγγέλει πως εμφανίζεται σε διαφήμιση, αλλά είναι AI – “Προσοχή !”

Τομ Χανκς: Καταγγέλει πως εμφανίζεται σε διαφήμιση, αλλά είναι AI – “Προσοχή !”

Εξοργισμένος είναι ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς με μία διαφήμιση στην οποία βρέθηκε να... «πρωταγωνιστεί»…