Newsroom

Newsroom

Απαξιωτικός Μαρινάκης: "Η φετινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη"

Κατά την έξοδό του από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπήρξε σε δηλώσεις του ιδιαίτερα απαξιωτικός απέναντι στην ΑΕΚ:…

marinakis 19

Κατά την έξοδό του από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπήρξε σε δηλώσεις του ιδιαίτερα απαξιωτικός απέναντι στην ΑΕΚ:

«Οι μεγάλες νίκες είναι με τις μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική. Η φετινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη. Ας έβαζε η διοίκηση λεφτά στην ομάδα να την κάνει μεγάλη κι όχι να την αφήσει να πέσει στη Γ’ Εθνική. Η ΑΕΚ των παλαιότερων χρόνων ήταν μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Ντέμη ήταν μεγάλη ομάδα. Τώρα δεν είναι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτές είναι αλήθειες και πρέπει να καταγραφούν.

Εγώ έχω να πω το εξής. Το έχω τονίσει επανειλημμένα. Συνεχίζουμε με πίστη και τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμη νωρίς. Είναι τα αρχικά μας δείγματα, αλλά πιστεύουμε στους παίκτες μας. Μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη.

Το ‘χει ξανακάνει και δεν την φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε, θέλει δουλειά κι όραμα για κάτι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον προπονητή μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…