Newsroom

Newsroom

Απατζίδη για Βαξεβάνη: Ναι στον έλεγχο, όχι στα εργαλεία εξόντωσης ενοχλητικών φωνών

«Ενοχλητικές για την κυβέρνηση δημοσιογραφικές φωνές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπαίνουν στο στόχαστρο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η διακριτική μεταχείριση που δέχεται το Documento και ο εκδότης του Κώστας Βαξεβάνης», δήλωσε η βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής με το ΜΕΡΑ25 Μαρία Απατζίδη.

5111567

H βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής με το ΜΕΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, ασκεί δριμύτατη κριτική απέναντι στις πρακτικές φίμωσης της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη.

Ακολουθεί η δήλωση της κ. Απατζίδη:

«Τα τελευταία έντεκα χρόνια η χώρα έχει μπει σε μια κατάσταση μεταδημοκρατίας. Τα δε τελευταία δύο -επί Μητσοτάκης Α.Ε.- η αυταρχικοποίηση εντείνεται. Η κυβέρνηση, με πρόσχημα τον κορονοϊό, μοιράζει πακτωλό δημόσιου χρήματος στα ΜΜΕ, εξασφαλίζοντας την ούτως ή άλλως, προνομιακή για την ίδια μεταχείριση. Ενοχλητικές για την κυβέρνηση δημοσιογραφικές φωνές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπαίνουν στο στόχαστρο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η διακριτική μεταχείριση που δέχεται το Documento και ο εκδότης του Κώστας Βαξεβάνης: προφανώς ο φορολογικός έλεγχος είναι εκ των ων ουκ άνευ για όλους, αλλά όχι διακριτά, όχι ως εργαλείο εξόντωσης ενοχλητικών φωνών».

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…