Newsroom

Newsroom

Απασφάλισαν τα Νέα του Μαρινάκη κατά Σκέρτσου: Θα μας τρελάνει!

Σε άρθρο του ο σύμβουλος έκδοσης των Νέων Γιώργος Παπαχρήστος βάζει στο στόχαστρο τον Άκη Σκέρτσο με ειρωνίες για το εμβολιαστικό πρόγραμμα

4888268

Στο στόχαστρο του συμβούλου έκδοσης των Νέων, Γιώργου Παπαχρήστου, μπήκε ο… «υπερυπουργός» Άκης Σκέτρσος, με αφορμή το εμβολιαστικό πρόγραμμα που φαίνεται να μετατρέπεται σε πονοκέφαλο για το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε σχόλιό του στην εφημερίδα, ο κ. Παπαχρήστος, αφού αναφέρει τον κ. Σκέρτσο ως άτυπο υπουργό Υγείας, σχολιάζει ότι «θα μας τρελάνει ο πολυπράγμων Ακης Σκέρτσος, που διαβιοί στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου. Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος χθες αναφορικά με το ανεπιτυχές εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης το οποίο υποτίθεται ότι (αφ’ υψηλού) εποπτεύει: έχουμε μια πανδημία των ανεμβολίαστων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσπάθειά μας να πείσουμε όσους ακόμη το σκέπτονται, φοβούνται, διστάζουν. Δεν θα πείσουμε τους σκληρούς αντιεμβολιαστές που θεωρούν είτε ότι δεν υπάρχει πανδημία είτε ότι το εμβόλιο είναι κάτι βλαβερό για τον άνθρωπο. Πρέπει να πάμε στο μικρο-επίπεδο και να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε σε επίπεδο επιστημόνων, κοινωνικών δικτύων, στο επίπεδο ανθρώπων που έχουν επιρροή και αξιοπιστία στο δημόσιο λόγο τους».

Συνεχίζει μάλιστα σε ακόμη πιο ειρωνικό και εριστικό τόνο: ««Μεγάλος! Υπουργέ μου, γιατί μας λέτε τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και δεν το κάνετε; Να μην τα ρίχνουμε όλα στους αρνητές, για ότι έχουν αποτύχει οι στόχοι του εμβολιαστικού προγράμματος.Υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες…»

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες επίθεση του Γιώργου Παπαχρήστου, μετά αυτή κατά του πρωθυπουργού για τη συνάντησή του με τον «Ντάλτον» και την προτροπή προς αυτόν να κάνει bungee jumping, κατά του Μεγάρου μαξίμου και μάλιστα κατά τον για πολλούς υπερυπουργό Ακη Σκέρτσο.

Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες λοιπόν μια από τις «ναυαρχίδες» του ομίλου Μαρινάκη βάζουν στο στόχαστρό τους το μέγαρο Μαξίμου και το ερώτημα γίνεται όλο και πιο ηχηρό: Μήπως κάτι τρέχει τρέχει στις σχέσεις του συγκροτήματος Μαρινάκη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…