Απαράδεκτος Τσιτσιπάς: Έβρισε και έδιωξε τη μάνα του από το γήπεδο – « Είσαι «μ@@@μενη»;»

O Έλληνας τενίστας για μια ακόμη φορά δεν συγκράτησε τα νεύρα του και ξέσπασε κατά της μητέρας του με αχαρακτήριστη φράση

FwmSwS6WAAQDQZB

Για ακόμη μια φορά , η απαράδεκτη συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα, είχε αποδέκτη τη μητέρα του. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας ήταν έξαλλος με τη μητέρα του, επειδή εκείνη του έδινε οδηγίες στα ρώσικα. Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την επανεκκίνηση, του αγώνα με τον Ντανίλ Μενβέντεφ, που είχε διακοπή λόγω βροχής, στο Rome Masters.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 40-0, αλλά είδε τον Μεντβέντεφ να επιστρέφει και να κάνει το break. Ο 25χρονος ήταν έξαλλος με τη μητέρα του, επειδή εκείνη κατά τη διάρκεια του σετ του έδινε οδηγίες στα ρωσικά (Ρώσος είναι κι ο Μεντβέντεφ).

Τότε ο Έλληνας τενίστας ξέφυγε και άρχισε να φωνάζει -βρίζει στη μητέρα του λέγοντας της: «Μη μιλάς στα ρώσικα, μη μιλάς. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρώσικα μη μιλάς. Πάω να σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα… Μαλα@@@νη είσαι τελείως; Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω, τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάς στη δική τους γλώσσα. Αν έχεις τον θεό σου».

Στην συνέχεια την ζήτησε από τον διαιτητή να αποχωρήσει «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο», με την μητέρα του, ωστόσο, να φεύγει από το box και να κάθετε σε άλλο σημείο της εξέδρας, για να εκτονωθεί η ένταση.

Οργή στο Twitter

H συμπεριφορά του Έλληνα τενίστα προς τη μητέρα του δεν πέρασε απαρατήρητη και πολλοί ήταν αυτοί που την καυτηρίασαν στο Τwitter.