Απαράδεκτη επίθεση Μπέου κατά Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Είναι νούμερο, με αφήνεις με τον κάθε φλώρο;» (video)

Χυδαία επίθεση από τον Δήμαρχο Βόλου προς τον καλλιτέχνη για όσα είπε κατά τη συναυλία του στην Τεχνόπολη

mpeos

Ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη του στο Πρωινό του ANT1 επιτέθηκε κατά του Αλκίνοου Ιωαννίδη για όσα είπε ο καλλιτέχνης για τις ευθύνες των υπευθύνων σχετικά με τη διαχείριση των πλημμυρών στο Βόλο, κατά τη διάρκεια συναυλία του στην Τεχνόπολη.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είπε στους θεατές κατά τη συναυλία του: «Ο δήμαρχος της πόλης πριν από 3 ημέρες, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά όπου δεν υπήρχε άνθρωπος, ήρθε το τάνκερ με το νερό, ελάτε να πάρετε. Για την κάμερα κάνοντας προεκλογικό σποτ, μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς. Προέρχομαι από τη χώρα που τον ξαναψηφίζουν δεκαετίες τώρα.»

Ο Αχιλλέας Μπέος από τη μεριά του φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος εξαπολύοντας βαρείς χαρακτηρισμούς για τον τραγουδιστή: «Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε πόσος κόσμος είναι στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός και τι πεποιθήσεως είναι για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως πήρανε αντίστοιχα καλλιτέχνες. Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή; Ποιος κόσμος τον ακούει;».

Μάλιστα ο δήμαρχος Βόλου συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Ως άνθρωπος βοήθησα, ως δήμαρχος θα καθόμουν στο σπίτι. Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.

Για εσάς είναι καλός, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε τώρα για τον Ιωαννίδη; Εμένα με πήρατε για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου. Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Άσε αυτούς τους φλώρους».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…