Newsroom

Newsroom

Απαράδεκτες δηλώσεις Τζήμερου: Συγκρίνει τον Κουτσούμπα με παιδόφιλο serial killer

Απίστευτη χυδαιότητα Τζήμερου κατά Κουτσούμπα για το «αντίο» στον Μίκη

5009008

Νέο κρεσέντο χυδαιότητας και αντικομουνισμού από τον Θάνο Τζήμερο, ο οποίος επιτίθεται εναντίον του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα με αφορμή τον αποχαιρετισμό του στον Μίκη Θεοδωράκη.

Αυτή τη φορά ο Τζήμερος φαίνεται πως ξεπέρασε και τη χειρότερη εκδοχή του, καθώς έφτασε στο σημείο να δηλώσει σε ανάρτησή του πως… το  να μιλάει ο Κουτσούμπας για ελευθερία είναι σαν να δίνει συμβουλές ανατροφής παιδιών ένας παιδόφιλος. Συγκεκριμένα ο Τζήμερος κατάφερε να βρει αναλογία και συσχέτιση ανάμεσα στον  Γενικο Γραμματέα της Κ.Ε του ΚΚΕ και στον παιδόφιλο και serial killer Μαρκ Ντιτρού. 

«Το να μιλάει ο Κουτσούμπας για ελευθερία, αλήθεια και δικαιοσύνη είναι σαν να δίνει συμβουλές ο Ντιτρού (https://tovima.gr/2021/08/19/vimagazino/ypothesi-ntitrou-25-xronia-meta/) για τη σωστή ανατροφή των παιδιών», αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Τwitter. 

Θυμίζουμε πως μερικές μέρες νωρίτερα ο Θ. Τζήμερος είχε επιτεθεί ξανά στον Δ. Κουτσούμπα για τα κιλά του. Tότε, σε ακόμα μία απαράδεκτη τοποθέτηση είχε αναφέρει τα εξής:

Μήτσος Κουτσούμπας, (επάγγελμα: επαναστάτης οπλαρχηγός με κρατικό ηγεμονικό μισθό, κρατικό γραφείο, κρατικούς υπαλλήλους και κρατική λιμουζίνα):
“Δεν ξεμπερδεύεις με τέτοιον αντίπαλο γλείφοντας τα κόκαλα που πετά απ’ το τραπέζι. Ή θα την πας την πάλη σου ως το τέρμα ή εδώ θα μας γονατίζουν διαρκώς. Και τέτοια απόφαση έχουμε πάρει.”
Αν έφτιαξες τέτοιο σβέρκο, σύντροφε, γλείφοντας κόκκαλα, σκέψου τι θα συνέβαινε αν έτρωγες και τα πιάτα που σερβίρουν στο προεδρικό μέγαρο. Και μη γονατίζεις πολύ, γιατί θα πρέπει να σε ξανασηκώνουν με βίντσι. Χοληστερίνη – τριγλυκερίδια: οι μεγάλοι αντίπαλοι των κομμουνιστών του 21ου αιώνα.

Πάντως η ανταπόκριση που είχε ο επικήδειος του Δημήτρη Κουτσούμπα για τον Μίκη Θεοδωράκη φαίνεται πως ενόχλησε αρκετά τον Θάνο Τζήμερο που σε άλλη ανάρτηση επιτίθεται ξανά επειδή του έπεσαν «βαριές» μερικές από τις ιδεολογικά φορτισμένες φράσεις που χρησιμοποίησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε άλλη αντικομμουνιστική του ανάρτηση λοιπόν κάνει λόγο για «υπανθρώπους» και αποκαλεί τον Δ. Κουτσούμπα «σταλινοφασίστα»: 

Ας ενημερώσει κάποιος τον σύντροφο (που μπέρδεψε την κηδεία με το φεστιβάλ της ΚΝΕ, μιλώντας για μια ώρα), πως δεν νίκησε η “αντεπανάσταση” στην ΕΣΣΔ. Κατέρρευσε ο κομμουνισμός υπό το βάρος των εγκλημάτων του, της κτηνωδίας του και της απόλυτης αποτυχίας του σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς δεν είχαν εκεί Μήτσο, Αλέκα, Λιάνα και Μπογιόπουλο. Αν τους είχαν, θα πήγαιναν φυσέκι. 

Και οι θλιβεροί δημοσιογραφίσκοι που εκθειάζουν τον σταλινοφασίστα, ας τον ρωτήσουν, όταν τον καλέσουν στο studio: τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει “Όταν θα πάρουν τα όνειρα εκδίκηση”; Με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό; Ποιο καθεστώς θα εγκαθιδρυθεί τότε; Θα γίνονται εκλογές; Και τι θα συμβεί αν η Ελλάδα εμπλακεί σε πόλεμο; Οι απαντήσεις εδώ: https://marketnews.gr/…/oi-bistes-poy-krybontai-sta…

Υ.Γ. Το να γιουχάρεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ σε κηδεία είναι εκδήλωση υπανθρώπου. Είναι κατάντια και εξαχρείωση για όσους το έκαναν. Το να το προβάλλεις ως αντιπολιτευτική πράξη είναι κατάντια και εξαχρείωση για όσα ΜΜΕ το έκαναν. Ο βόθρος της αριστεράς δεν σέβεται τίποτε, δεν ντρέπεται για τίποτε, δεν τιμά κανέναν. Μόνο να σκυλεύει ξέρει, ζωντανούς και πεθαμένους.


 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…