Newsroom

Newsroom

Απαράδεκτες δηλώσεις Παπαργυρόπουλου: «Με φίλησε ομοφυλόφιλος και μετά πλενόμουν με νερό» (video)

Ενώ ανέφερε ότι του έδωσε και μια κλοτσιά στις σκάλες

profile player 960x540 15

Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει ένα συνεχόμενο μπαράζ ομοφοβικών δηλώσεων από αρκετούς διάσημους, οι οποίοι δεν διστάζουν να εκφράσουν απαράδεκτες θέσεις και απόψεις που καμία θέση δεν έχουν στη σημερινή κοινωνία.

Μέσα σε αυτές ήρθε να προστεθεί και μια του γνωστού επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Open ανέφερε ότι γνωρίζει τη… σταδιοδρομία που έγινε με τους ομοφυλόφιλους αποκαλώντας τους «αδελφούλες». Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί αφού διηγήθηκε επίσης μια προσωπική του ιστορία.

Αυτή είχε να κάνει με έναν φίλο του ο οποίος μια μέρα τον φίλησε, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι ξεφτιλίστηκε και έπλενε το στόμα του με νερό ενώ παράλληλα έδωσε και μια κλοτσιά στον άνθρωπο που τον φίλησε.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: «Μεγάλωσα μέσα στην πιάτσα, στο Μεταξουργείο. Παρακολούθησα όλη αυτή τη σταδιοδρομία που έγινε με τους ομοφυλόφιλους, με τις αδελφούλες, με το αδελφάτο, αυτό το κίνημα, το οποίο εμένα, και στο μαγαζί μου μέσα είχα και φίλους είχα και στο σπίτι μου έμπαιναν.

Θα σου πω περιστατικό με έναν φίλο μου, μεγάλο ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα. Το ήξερα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Και μια ημέρα με έπιασε και με φίλησε στο στόμα ξαφνικά. Μέχρι να προλάβω, του έχωσα μια κλωτσιά του κερατά εκεί στις σκάλες. Ξεφτιλίστηκα, μπήκα μέσα και πλενόμουν με νερό.

Μετά το μνημόνιο το επάγγελμά μου είχε τεράστια κάμψη. Δεν είχα κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών μου. Μου έχει μείνει μια ελπίδα, το δικαστικό σώμα. Έχω κάνει κάποια δικαστήρια και αναμένω τα αποτελέσματα. Ό,τι και να γίνει θα το δεχτώ. Θα βρω έναν άνθρωπο να το πάρει και να πάρει το κράτος στα λεφτά, γιατί δεν χρωστάω σε ιδιώτες, χρωστάω στο κράτος. Δεν θέλω να λένε ότι ο Αργύρης δεν πλήρωσε».

Η εισαγγελία κλείδωσε στο συρτάρι τις καταγγελίες δυο Αγγλικών και Νορβηγικών κολοσσών ενέργειας – Αυτή την Κυριακή στο Documento

mizes

Η εισαγγελία κλείδωσε στο συρτάρι τις καταγγελίες δυο Αγγλικών και Νορβηγικών κολοσσών ενέργειας – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Φάμπρικα προκλητικών αρχειοθετήσεων η Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος.