Newsroom

Newsroom

Α.Παπαδόπουλος: "Δε σκεφτόμαστε ακόμη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Για τον τραυματισμό του και το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Όπως δήλωσε…

olympiakos 3

Για τον τραυματισμό του και το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Όπως δήλωσε μετά τον τραυμτισμό του είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε στην κάμερα του συδρομητικού καναλιού.

«Νιώθω πολύ καλά τον τελευταίο καιρό κι όσο περνάει ο καιρός πιστεύω πως θα γίνομαι ακόμα καλύτερος. Θα προσπαθώ στις προπονήσεις να δουλεύω σκληρά, να παρουσιάζω ένα καλό πρόσωπο και να βοηθάω πάνω από όλα την ομάδα όποτε με έχει ανάγκη. Και φυσικά να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό», τόνισε ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος συνέστησε μεγάλη προσοχή στην Καλλονή, που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λίγκας.

«Ο αντίπαλός μας δίνει πάντοτε τον καλύτερό του εαυτό. Σίγουρα ήταν ένα μάθημα το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπως και του Αγρινίου. Οπότε θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο. Είναι σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα.»

Σε ερώτηση που του έγινε για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του με τις αναμετρήσεις κόντρα στους Άγγλους στην φάση των «16» της διοργάνωσης: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια, διότι αναμφισβήτητα πρόκειται για δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια.»

Με αφορμή την ήττα των «μπέμπηδων» στο «Ολντ Τράφορντ» από την Τότεναμ με 2-1, ο Παπαδόπουλος σχολίασε: «Δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση κι αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της. Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, είναι εντελώς διαφορετικά από εκείνα του πρωταθλήματος. Παράλληλα, μεσολαβούν περίπου δύο μήνες. οπότε δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται τότε.»
Αναφορικά με τη μεγάλη διαφορά που έχει πάρει ο Ολυμπιακός από τους διώκτες του στη μάχη του τίτλου, ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμη μεγαλύτερη απόσταση, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας απασχολεί καθόλου. Ο στόχος της ομάδας μας είναι να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν από εδώ και πέρα, τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου».