Newsroom

Newsroom

Απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη στην ΠΟΣΠΕΡΤ

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του συδικαλιστικού οργάνου των συλλόγων προσωπικού στην ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ), απαίτησε να ζητήσω δημόσια συγνώμη (!)…

pospert

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του συδικαλιστικού οργάνου των συλλόγων προσωπικού στην ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ), απαίτησε να ζητήσω δημόσια συγνώμη (!) , γιατί όπως λέει επί λέξη σε ανακοίνωσή της :

«Στη συνέντευξη του κ. Κώστα Βαξεβάνη στο Κυριακάτικο φύλλο της Real News στις 19 Σεπτέμβρη, διατυπώνεται η άποψη του συνεντευξιαζόμενου, ότι το προσωπικό της ΕΡΤ απαρτίζεται κυρίως από τεμπέληδες και γραφειοκράτες”

Στην συνέντευξή μου ωστόσο στην REAL, λέω κάτι εντελώς διαφορετικό. Σε ερώτηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Δημόσια Τηλεόραση επί χρόνια, απαντώ (πάλι επί λέξη):

«Η ΕΡΤ προσπαθεί να ισσοροπήσει ανάμεσα στην αναγκαιότητα, τον πραγματικό της ρόλο και σε αυτό που έμαθε τόσα χρόνια στρεβλά ως ρόλο της. Μέσα της υπάρχουν άνθρωποι με γνώση και καλλιέργεια αλλά και γραφειοκράτες, τεμπέληδες και ανίκανοι. Ποιοί θα επικρατήσουν; Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα»

Ας αφήσουμε στην άκρη το γεγονός πως με την άποψη αυτή δεν γίνομαι Χριστόφορος Κολόμβος αλλά ένας απλός μεταφορέας πραγμάτων που λέει ό,τι όλη η κοινωνία και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, και ας πάμε στην Διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Πού λοιπόν , σε ποιό σημείο, λέω αυτό που επικαλείται η ΠΟΣΠΕΡΤ ότι δηλαδή «το προσωπικό της ΕΡΤ απαρτίζεται κυρίως από τεμπέληδες και γραφειοκράτες;» Γιατί αυτοί που έβγαλαν την ανακοίνωση δεν λένε πως λέω ότι απαρτίζεται από «ανθρώπους με γνώση και καλλιέργεια;»

Όταν μιλάω για κάποιους τεμπέληδες και γραφειοκράτες στην ΕΡΤ, δεν μιλάω για την ΕΡΤ, αλλά για τους τεμπέληδες και τους γραφειοκράτες. Γιατί η διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, επιμένει στο πρόσωπό τους να βλέπει όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ; Ο καθένας μπορεί να μυγιάζεται όσο θέλει. Όχι όμως να λέει ψέματα και να συκοφαντεί.

Για αυτό απαιτώ από την διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ να ανακαλέσει δημόσια όσα ψευδώς μου απέδωσε. Αν δεν το κάνει μου δίνει το δικαίωμα να υποθέτω πως ο συνδικαλισμός στο Ραδιομέγαρο χρησιμοποιείται όχι για τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά για τη χειραγώγηση τους με την διασπορά ψευδών ειδήσεων. Εν ολίγοις, κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν για μένα μια εικόνα επιθετικού και εχθρικού προς την ΕΡΤ, προφανώς αλληλέγγυοι προς την υπερκομματική και διακομματική ομάδα την οποία έστειλα στον εισαγγελέα για την κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος επί χρόνια στην Δημόσια Τηλεόραση. Περιμένω λοιπόν τη Δημόσια συγνώμη από την Διοίκηση της ΠΟΣΠΕΡΤ. Επιμένω πως σήμερα το στοίχημα για την ΕΡΤ είναι οι γνώστες και εργατικοί ή οι τεμπέληδες,οι γραφειοκράτες και οι ψεύτες. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο συνδικαλισμός…

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…