Newsroom

Newsroom

Απάντηση του ΚΚΕ στην ΠΑΕ Ατρόμητος που θεωρεί την ιστορία της ομάδας ιδιοκτησία της

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ΚΚΕ και την ΠΑΕ Ατρόμητος με αφορμή την ανακοίνωση του ΚΚΕ ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των 100 χρόνιων από την ίδρυση του συλλόγου.

ΚΚΕ

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Κ.Ο. Περιστερίου του ΚΚΕ δημοσίευσαν την εκδήλωσή τους για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του Ατρόμητου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απρίλη, στις 11 π.μ, στην οποία θα παρέμβουν παλαίμαχοι της ομάδας του Ατρόμητου.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα στην οποία αναφέρει ότι το σήμα της ομάδας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για κομματικούς σκοπούς και κυρίως όταν αυτό συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεση είτε του Ερασιτέχνη, είτε της ΠΑΕ Ατρόμητος και σε εκλογική περίοδο.

Το ΚΚΕ “σήκωσε το γάντι”, απαντώντας ότι “οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου ΚΚΕ δεν τιμούν την ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά τον Ατρόμητο, την ομάδα της πόλης, της γενιάς της παράγκας, της φτωχολογιάς, των προσφύγων”.

Διαβάστε επίσης: «Πόλεμος» ΚΚΕ – ΠΑΕ Ατρόμητος με αφορμή εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ομάδας

Ολοκληρη η ανακοινωση του ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ:

Κύριοι της ΠΑΕ Ατρόμητος, μάλλον μπερδευτήκατε. Ξεκαθαρίζουμε:
1. Οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου ΚΚΕ δεν τιμούν την ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά τον Ατρόμητο, την ομάδα της πόλης, της γενιάς της παράγκας, της φτωχολογιάς, των προσφύγων. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε τη διαφορά. Το ΚΚΕ έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό γιατί μέλη και φίλοι του έπαιζαν μπάλα στον Ατρόμητο στα …διαλείμματα τους από την εξορία και τις φυλακές.

2. Την ιστορία, το όνομα και το σήμα του Ατρομήτου που υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια δε χρειάζεται άδεια κανείς Περιστεριώτης από μία Ανώνυμη Εταιρεία για να τα τιμήσει.

3. Με αντίστοιχο περιεχόμενο έχουν γίνει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, γιατί ακριβώς η ιστορία πολλών ομάδων είναι συνδεδεμένη με την ιστορία του λαού μας και του αγώνα του για μία καλύτερη ζωή. Ενδεικτικά αναφέρουμε παρόμοιες εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ φέτος για την ΑΕΚ και τη Νίκη Βόλου όπως και για παίκτες (Γόδας- Ολυμπιακός, Κοντούλης-ΑΕΚ, Λιάρος- Απόλλων Καλαμαριάς και άλλοι)

4. Ο Ατρόμητος ιδρύθηκε το 1923 μήνα Μάιο και έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η ιστορία των ομάδων είναι πέρα και πάνω από εταιρείες και συμφέροντα.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…