Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στον πανικό Μητσοτάκη -Οικονόμου - Έρχεται ηχηρή απάντηση στις κάλπες

Άμεση απάντηση στον Γιάννη Οικονόμου που επιβεβαίωσε τις πρόωρες εκλογές δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, καλώντας εκ νέου τον πρωθυπουργό να ορίσει τώρα την ημερομηνία των εκλογών και υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών.

NewsRoom 21/06/2022 | 20:35

O  ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε ανακοίνωση του καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ορίσει τώρα την ημερομηνία των εκλογών και υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, «Διαπιστώνουμε ότι ο πανικός του κ. Μητσοτάκη μεταφέρθηκε και στον εκπρόσωπο του που από τη μια ομολογεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και από την άλλη έχει το θράσος να μιλά για ειλικρίνεια  σοβαρότητα και σταθερότητα» σημειώνει  η Κουμουνδούρου  και προσθέτει:

«Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε το αυτονόητο, αυτό που θα ίσχυε σε κάθε Δημοκρατία που θέλει να ονομάζεται ευρωπαϊκή: Αφού ο κ. Μητσοτάκης έκανε την κωλοτούμπα και ομολογεί ότι ετοιμάζεται να δραπετεύσει, να αφήσει κατά μέρος τα παιχνίδια με τους θεσμούς και το Σύνταγμα και να ορίσει τώρα την ημερομηνία των εκλογών και υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών».

«Όσο για το ποιος επιδεινώνει την κατάσταση στην κοινωνία με την έκρηξη της ακρίβειας, αφήνοντας τους κερδοσκόπους ανεξέλεγκτους και για το ποιος γεννά εθνικούς κινδύνους με τις επιπόλαιες επιλογές του που κάνουν τη χώρα μέρος της κρίσης, όλοι οι Έλληνες πια το γνωρίζουν.  Και η απάντηση που θα δώσουν στις κάλπες θα είναι ηχηρή» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.