Απάντηση Ραγκούση στα «ψέμματα Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη» με φωτογραφίες: Οι ομοιότητες με το Διάταγμα της Χούντας

«Ιδού οι αποδείξεις για την αλήθεια καθώς και για τα ψέματά τους» αναφέρει σε ανάρτησή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης και παραθέτει φωτογραφίες που, όπως αναφέρει, αποδεικνύουν τις ομοιότητες του νομοσχεδίου Χρυσοχοΐδη με νομοθετικό Διάταγμα της Χούντας

ragkousis

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη για τις διαδηλώσεις εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, σε ανάρτησή του στο facebook, με «αποδείξεις για την αλήθεια καθώς και για τα ψέματά τους» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτει φωτογραφίες που, όπως αναφέρει, αποδεικνύουν τις ομοιότητες του νομοσχεδίου Χρυσοχοΐδη με νομοθετικό Διάταγμα της Χούντας, καθώς επίσης και φωτογραφίες συγκεντρώσεων του περασμένου Φλεβάρη από συγκεντρώσεις στο πεζοδρόμιο.

«Λένε ψέματα λοιπόν οι κ.κ. Χρυσοχοίδης-Μητσοτάκης ότι αυτοί θα καθιερώσουν μια τέτοια αρμοδιότητα για την ΕΛΑΣ, που δήθεν τώρα θα απαλλάξει τους πολίτες από την καθημερινή ταλαιπωρία των «50 ατόμων», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτησή του στο facebook:

«Ιδού οι αποδείξεις για την αλήθεια καθώς και για τα ψέματά τους», αναφέρει και, παραθέτοντας το σχετικό φωτογραφικό υλικό, τονίζει τα εξής: 

«1. Δείτε τι προέβλεπε το Νομοθετικό Διάταγμα της Χούντας και τι ακριβώς-ίδιο και χειρότερο-προβλέπει το Νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χρυσοχοίδη για τις δημοκρατικές συγκεντρώσεις.

2. Δείτε και τις φωτογραφίες από δύο συγκεντρώσεις-μία έξω από το Κοινοβούλιο και μια έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών τον εφετινό Φεβρουάριο-των 50 ατόμων, πάνω στο πεζοδρόμιο, λόγω του ότι από το 2013 ισχύει το Προεδρικό Διάταγμα 120 που δίνει αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα στην Ελληνική Αστυνομία».

«Λένε ψέματα λοιπόν οι κ.κ. Χρυσοχοίδης-Μητσοτάκης ότι αυτοί θα καθιερώσουν μια τέτοια αρμοδιότητα για την ΕΛΑΣ, που δήθεν τώρα θα απαλλάξει τους πολίτες από την καθημερινή ταλαιπωρία των «50 ατόμων», καταλήγει.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…