Απάντηση Μπακογιάννη ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος για το σκάνδαλο με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλό του

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με την Ανοιχτή Πόλη, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στο facebook, καλεί τον συνυποψήφιό του, Κώστα Μπακογιάννη, να «σπάσει» τη σιωπή του και να απαντήσει στα ερωτήματα που δημιουργούνται στην κοινή γνώμη και τους κατοίκους του Δήμου, σχετικά με το σκάνδαλο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, του συνδυασμού του.

Ηλιόπουλος 0

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με την οποία υποψήφιος σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, φέρεται να εμπλέκεται σε οικονομικές ατασθαλίες στο φαρμακείο του νοσοκομείου 401 ΓΣΝΑ. Στο άρθρο που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας (16/04), αναφέρεται ότι ο εν λόγω υποψήφιος ήταν υπεύθυνος για υπερκοστολογήσεις και αγορές υλικών τα οποία δεν εξυπηρετούσαν τις ανάγκες του νοσοκομείου ενώ, ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι διατηρούσε παράνομα συνεταιριστικό ποσοστό σε ιδιωτικό φαρμακείο στο Δήμο Αθηναίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με την Ανοιχτή Πόλη, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook, καλεί τον συνυποψήφιό του, Κώστα Μπακογιάννη, να «σπάσει» τη σιωπή του και να απαντήσει στα ερωτήματα που δημιουργούνται στην κοινή γνώμη και τους κατοίκους του Δήμου, σχετικά με το σκάνδαλο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, του συνδυασμού του.

«Στο βαθμό που το συγκεκριμένο περιστατικό δεν διαψεύδεται, ερχόμαστε αντιμέτωποι, για άλλη μία φορά, με μια μακρά λίστα επιλογών του κυρίου Μπακογιάννη που έχουν ένα κοινό: κακή διαχείριση, οικονομικά ελλείμματα, οικονομική αδιαφάνεια, αναποτελεσματική διοίκηση… Είναι δεδομένο ότι η Αθήνα κινδυνεύει να συνεχίσει τον κατήφορο της ανυποληψίας και της εγκατάλειψης. Αυτή την Αθήνα, την ξέρουμε και δεν την έχουμε ανάγκη. Όχι μόνο γιατί είναι ηθικά απαράδεκτη, αλλά γιατί είναι αυτή που μας καθηλώνει στο παρελθόν. Περιμένω από τον λαλίστατο κ. Κώστα Μπακογιάννη μια απλή απάντηση», τονίζει -μεταξύ άλλων- στην ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου:

Αθήνα από τα παλιά ή Αθήνα από την αρχή κ. Κώστα Μπακογιαννη;

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, υποψήφιος σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, στην 5η κοινότητα, φέρεται να εμπλέκεται σε οικονομικές ατασθαλίες στο φαρμακείο 401 ΓΣΝΑ. Στο άρθρο αναφέρεται ότι ο εν λόγω υποψήφιος ήταν υπεύθυνος για υπερκοστολογήσεις και αγορές υλικών τα οποία δεν εξυπηρετούσαν τις ανάγκες του νοσοκομείου ενώ, ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι διατηρούσε παράνομα συνεταιριστικό ποσοστό σε ιδιωτικό φαρμακείο στα όρια του Δήμου Αθηναίων. Στο βαθμό που το συγκεκριμένο περιστατικό δεν διαψεύδεται, ερχόμαστε αντιμέτωποι, για άλλη μία φορά, με μια μακρά λίστα επιλογών του κυρίου Μπακογιάννη που έχουν ένα κοινό: κακή διαχείριση, οικονομικά ελλείμματα, οικονομική αδιαφάνεια, αναποτελεσματική διοίκηση. Εάν αυτή η λογική περιβάλλει το εμπροσθοβαρές πρόγραμμα που ευαγγελίζεται ο κ. Μπακογιάννης, είναι δεδομένο ότι η Αθήνα κινδυνεύει να συνεχίσει τον κατήφορο της ανυποληψίας και της εγκατάλειψης. Αυτή την Αθήνα, την ξέρουμε και δεν την έχουμε ανάγκη. Όχι μόνο γιατί είναι ηθικά απαράδεκτη, αλλά γιατί είναι αυτή που μας καθηλώνει στο παρελθόν. Περιμένω από τον λαλίστατο κ. Κώστα Μπακογιάννη μια απλή απάντηση

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.