Απάντηση Μαρινάκη σε Μητσοτάκη: «Αποδέχθηκε τις παρακολουθήσεις, δεν μας ταιριάζουν οι εκβιασμοί»

Με γραπτή του δήλωση ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζοντας ότι "οι αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν".

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης της Alter Ego Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στη δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στον απόηχο των αποκαλύψεων του Documento

Στην τοποθέτηση που έκανε μέσα από γραπτή του δήλωση ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “οι αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν”.

Υπενθυμίζουμε ότι αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε υπάρξει τοποθέτηση του Γιάννη Βρέτζου (Μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός) περί φασιστικού παρακράτους που διοικεί το ποδόσφαιρο, τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης του ομίλου Alter Ego Media Βαγγέλης Μαρινάκης, συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο Πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος».

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να οδηγήσει σε αφανισμό της ανθρωπότητας – Τρομακτική προειδοποίηση

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να οδηγήσει σε αφανισμό της ανθρωπότητας – Τρομακτική προειδοποίηση

Μπορεί να προκαλέσει «σοβαρή ζημιά στον κόσμο», χειραγωγώντας εκλογές ή προκαλώντας ανατροπές την αγορά εργασίας