Απάντηση Κούγια για την «after» εκπομπή με φόντο την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη: «Η απάντησή μου θα είναι η προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη»

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή «after» εκπομπή, που τον συκοφαντούσαν όπως λέει ίδιος, με αφορμή την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη 

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μετά τις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας κατά του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στους δημοσιογράφους ο κ. Κούγιας επέδειξε φωτογραφία με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε μια ξύλινη επιφάνεια.

Αυτή η εικόνα είχε αναρτηθεί από τον Γιώργο Σαββίδη, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ, με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι εξουσιοδοτήθηκε από τους εντολείς του, χωρίς καμία διάθεση εκδίκησης, να φτάσει η υπόθεση όσο πιο ψηλά γίνεται.
 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Κούγιας, με αφορμή «after» εκπομπή, όπως λέει, αναφέρει:

«Πληροφορήθηκα ότι πέντε «μπερδεμένοι» που έχουν κάνει πρόβλημά της καθημερινότητός τους και του επαγγέλματός τους τη ζωή μου, με αφορμή την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Αλκιβιάδη Καμπανού συζητούσαν χθες όλο το βράδυ για εμένα, χωρίς να τολμούν καν να πουν το όνομά μου, αναφέροντας μάλιστα και διάφορα ψέματα, μήπως και η after εκπομπή τους τσιμπήσει κανένα ποσοστό τηλεθέασης και από το 1 πάει στο 1,5%.
Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί τους και το λόγο έχει η δικαιοσύνη.
Σωστά; Σωστά.
Δυστυχώς, η προσπάθεια κατασυκοφαντήσεώς μου έγινε και από τον όμιλο Metropolis, που είναι υπάλληλοι οι δύο από τους πέντε, διότι κατόπιν εντολής του πατέρα, της μητέρας αλλά και της αδελφής του αείμνηστου Άλκη, δημοσιοποίησα το μαχαίρι που είχε αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης και που χρησιμοποιείται για να ξεκοιλιάζονται άνθρωποι και γι’ αυτό η απάντησή μου θα είναι η προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη.
Σωστά; Σωστά. -Όπως πήρε συνέντευξη από τη Σταρ Ελλάς και ο «δημοσιογράφος», ρωτώντας και απαντώντας ο ίδιος-.»

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστοί δρόμοι στην Αττική – Αποκλείστηκε λεωφορείο στην Εύβοια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστοί δρόμοι στην Αττική – Αποκλείστηκε λεωφορείο στην Εύβοια

Από το απόγευμα της Κυριακής χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως των βόρειων Κυκλάδων καθώς…

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών: Κατάληψη στο κτίριο Τσίλερ από σπουδαστές δραματικών σχολών

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών: Κατάληψη στο κτίριο Τσίλερ από σπουδαστές δραματικών σχολών

Όσο η κυβέρνηση κωφεύει και δεν αλλάζει το νομοσχέδιο για την υποβάθμιση των πτυχίων των…