Απάντηση Γιαννακοπούλου σε Ανδρουλάκη: «Δεν είμαι υπάλληλος για να φοβάμαι απόλυση»

Ζήτησε εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο

natia giannakopoyloy

Μετωπική επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη, εξαπέλυσε η Νάντια Γιαννακοπούλου στην συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου-ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είμαι υπάλληλος για να φοβάμαι απόλυση. Το ΠΑΣΟΚ δεν προχώρησε ποτέ ως κόμμα νεκρικής σιωπής και δημοκρατικού συγκεντρωτισμού» τόνισε απαντώντας στις απειλές περί διαγραφών του κ. Ανδρουλάκη. «Εσωστρέφεια δεν είναι η διαφορετική άποψη αλλά η αντίληψη του κόμματος ως κλειστής ομάδας κολλητών με υπολειτουργία των οργάνων» πρόσθεσε.

«Προσωπικά αισθάνομαι θιγμένη, προσβεβλημένη» είπε, ζητώντας από όλα τα μέλη της Κ.Ο και του Πολιτικού Συμβουλίου «να πάρουν θέση για αυτές ακριβώς τις αχαρακτήριστες συμπεριφορές».

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για προβληματικό εκλογικό αποτέλεσμα και επέκρινε δριμύτατα τις κινήσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση

«Με τις κινήσεις μας ουσιαστικά βοηθήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ, του δώσαμε χώρο» είπε.

Τόνισε ότι οι ευθύνες «αντιστοιχούν σε όλους μας, αλλά αυτό έχει και μια στοιχειώδη αναλογικότητα. Ούτε το Π.Σ, ούτε η Κ.Ε, ούτε η Κ.Ο συνεδρίασαν ποτέ για να καθορίσουν την στρατηγική μας ενόψει Ευρωεκλογών» για να προσθέσει: «Τους χειρισμούς και τις αποφάσεις τις έπαιρνε ένας πολύ στενός κύκλος στελεχών γύρω από τον Πρόεδρο και οι υπόλοιποι ούτε καν ρωτιόμασταν. Δεν έχουμε λοιπόν όλοι τις ίδιες ευθύνες. Τις πρώτες και καθοριστικές ευθύνες έχει ο Πρόεδρος και το στενό επιτελείο του».

Ζήτησε τέλος εκλογές, «σε εύλογο χρόνο, δηλαδή το Φθινόπωρο, με χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει και θα εξασφαλίσει την ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους υποψήφιους, στα μέλη και στους φίλους μας, στη δυνατότητα των υποψηφίων να επικοινωνήσουν τις απόψεις τους».

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…