Απαντήσεις για τη χρηματοδότηση Κουτσολιούτσων από εταιρία της οικογένειας Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε δύο ερωτήματα για τη σχέση της οικογένειάς του με του υπόδικους Κουτσολιούτσους καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας λόγο για «αποκαλύψεις που φανερώνουν το στήσιμο που μεθόδευσε ο κ. Μητσοτάκης για να αλλάξει την ατζέντα από τα αδιέξοδα στην πανδημία»  

4453594 1

Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τους υπόδικους Κουτσολιούτσους καθώς και για το αν η εταιρεία Endeavor, συνιδρύτρια της οποίας ήταν η σύζυγός του, Μάρεβα, έχει χρηματοδοτήσει επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει «Σιγά – σιγά έρχονται στο φως αποκαλύψεις που φανερώνουν το στήσιμο που μεθόδευσε ο κ. Μητσοτάκης για να αλλάξει την ατζέντα από τα αδιέξοδα στην πανδημία, την οικονομία αλλά και το πάρτι εκατομμυρίων που έχει στήσει με τις απευθείας αναθέσεις, με πρόσχημα την πανδημία και τα αδιαφανή και χωρίς σχέδιο προγράμματα δισεκατομμυρίων για εξοπλιστικά προγράμματα».

«Οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε είχαν καμία επαφή με την οικογένεια Κουτσολιούτσου», σημειώνεται στην ανακοίνωση και υπογραμμίζεται ότι «όσοι με ψεύδη και συκοφαντικά υπονοούμενα επιχείρησαν να κακοποιήσουν την αλήθεια, σύντομα θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει:

-Ποια η σχέση της οικογένειάς του με του υπόδικους Κουτσολιούτσους;

-Με πόσα χρήματα και ποιες επιχειρήσεις των Κουτσολιούτσων χρηματοδότησε η εταιρεία Endeavor;

«Περιμένουμε λοιπόν να δώσει απαντήσεις, γιατί θέλει δεν θέλει, το στήσιμο που επιχειρεί είναι τόσο κραυγαλέο, που οι αποκαλύψεις αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να ξεδιαλύνουν το κουβάρι», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ 2048x1365 1

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας 19χρονης από…