Απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη με υπονοούμενα

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να σεβαστεί τους χιλιάδες μαθητές που καλούνται να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις και να μην παίζει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος τους» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τις δηλώσεις Μητσοτάκη νωρίτερα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

590c464c1dc52477248b49de

«Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος: ‘’Βασικός σχεδιασμός είναι η περαιτέρω ενίσχυση του δημόσιου σχολείου, η αναβάθμιση του Λυκείου, η ομαλοποίηση -επιτρέψτε μου τον όρο- της δοκιμασίας των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσα από τη μεταρρύθμιση της διαδικασίας ώστε να ενισχύσουμε τις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου και να δώσουμε χώρο και αξία στο Λύκειο’’. Και τόνισε ότι ‘’μέσα στο καλοκαίρι”’’ θα γίνουν γνωστές οι τελικές αποφάσεις για τις πανελλαδικές καθώς ‘’θέλουμε να σεβαστούμε μια διαδικασία η οποία είναι μπροστά μας, που είναι οι πανελλαδικές εξετάσεις’’» αναφέρει περαιτέρω η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να προετοιμαστεί και να έχει προτάσεις για ένα ‘’ποιοτικό δημόσιο σχολείο’’ -εκτός και αν έχει επιλέξει να στηρίξει το ‘’πάρεργο των φροντιστηρίων’’».

Διαβάστε σχετικά: Νέα επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα με αφορμή τις εξαγγελίες για κατάργηση των Πανελληνίων

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…