Απαντήσεις απ' τον Μητσοτάκη ζητά ο Τζιτζικώστας για Siemens – Αυγενάκη

Ο κ. Τζιτζικώστας ρωτήθηκε για το δημοσίευμα που αφορά στις συνομιλίες του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη με ποινικούς και τις αποκαλύψεις που έκανε η γραμματέας του ισχυρού άντρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, για 'δώρα' σε πολιτικούς φορείς και τόνισε πως πρέπει να δοθούν απαντήσεις, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να απαντώνται όλα τα ζητήματα.

5808bb531dc5241d1c8b4924

Σε συνέντευξή του στο Ραδιόφωνο 24/7 ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που αφορά στις συνομιλίες του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη με ποινικούς και τις αποκαλύψεις που έκανε η γραμματέας του ισχυρού άντρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, για «δώρα» σε πολιτικούς φορείς, ότι θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να απαντώνται όλα τα ζητήματα.

«Πρέπει να υπάρχουν απαντήσεις και φαντάζομαι ότι έχουν δοθεί απαντήσεις ή θα δοθούν απαντήσεις. Να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας των κομμάτων. Και ειδικά το θέμα της διαφάνειας έχει τεθεί πολύ υψηλά από τη ΝΔ», ανέφερε συγκεκριμένα.

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…