Aπανωτά τα χτυπήματα από το Mega στον Θεοδωρικάκο-Νέα ντοκουμέντα εκθέτουν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA, για την καταγγελία περί συγκάλυψης υπόθεσης ναρκωτικών που εμπλέκεται ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

theodorikakos 0

Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντα, στις οποίες φαίνεται ο επικεφαλής της Ομάδα ΔΙΑΣ που έκαναν τον έλεγχο στους τέσσερις νεαρούς, μεταξύ των οποίων και ο γιός του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Συγκεκριμένα, το Mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος,  επανήλθαν με νέα ντοκουμέντα , δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το κινητό του διοικητή της Άμεσης Δράσης από τη νύχτα που σημειώθηκε το περιστατικό με τον γιο του Τ. Θεοδωρικάκου και την παρέα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο  εν λόγω επόπτης  στέλνει στον διοικητή της Άμεσης Δράσης στις 21 Νοεμβρίου του 2021, την ώρα του ελέγχου, μια φωτογραφία με τα ευρήματα.ο πέμπτος αστυνομικός ήταν ο επόπτης που κλήθηκε και μετέβη αργότερα στο σημείο. Ο επόπτης είναι το άτομο που στέλνει τις φωτογραφίες στον επικεφαλής της Άμεσης Δράσης.

Capture 26

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από κινητό και φαίνεται ποιος το στέλνει, τι ώρα, σε ποιον και από ποιο σημείο.

Τα μηνύματα που έστειλε ο επόπτης στις 21 Νοέμβριου το 2021 δείχνουν τα ναρκωτικά αλλά και φωτογραφίες από τους τέσσερις νεαρούς.

Capture1 2

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Τα ερωτήματα που γεννούν τα εν λόγω ντοκουμέντα είναι πολλά. Πώς είναι δυνατόν να το κατασκευάσει αυτό κάποιος εκ των υστέρων.

Ο υπαστυνόμος, πέρα από αυτό που δηλώνει ο διοικητής της Άμεσης Δράσης το κάνει σκόπιμα, βάζει μια άλλη φωτογραφία;

Επιπλέον, γιατί οι αστυνομικοί ξαφνικά σταματούν να μιλούν από τους ασυρμάτους και αρχίζουν να μιλούν μέσα από τα τηλέφωνα, αν δεν υπήρχε κανένα απρόοπτο.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο Τάκης είπε ότι δεν αναφέρθηκε το όνομά του, ωστόσο ο διοικητής της Άμεσης Δράσης ισχυρίστηκε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο αρχηγός της Αστυνομίας. «Άραγε ο αρχηγός της Αστυνομίας το κράτησε μυστικό και παρενέβη χωρίς να πει τίποτα στον κ. Θεοδωρικάκο και πως το έμαθε ο αρχηγός της Αστυνομίας, χωρίς να το μάθουν οι συνεργάτες, ή ο ίδιος ο κ. Θεοδωρικάκος» καταλήγει ο δημοσιογράφος

Μετά και το σημερινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το Documento και επιπλέον οι αποκαλύψεις γκρεμίζουν το αφήγημα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης δήλωνε ότι «Οι πέντε αστυνομικοί που διεξήγαγαν τους ελέγχους στην παρέα των τεσσάρων νεαρών πριν από δεκαπέντε μήνες, που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αξιωματικός κατέθεσαν – και έχει εκδοθεί το σχετικό πόρισμα – πως ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν ευρέθη ουδέν μεμπτόν».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Ύστερα από γραπτή εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που δόθηκε την 26 Ιανουαρίου 2023, διεξήχθη έρευνα για το περιστατικό ελέγχου 4 ατόμων, την 22 Νοεμβρίου 2021 στην περιοχή του Αμαρουσίου Αττικής, από πέντε άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Την έρευνα, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων, διεξήγαγε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και το εξαχθέν πόρισμα υπογράφεται από τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό του Σώματος.

Σύμφωνα με αυτό, διεξήχθη ο προβλεπόμενος αστυνομικός έλεγχος, ο οποίος περιλάμβανε έλεγχο των δελτίων ταυτοτήτων των 4 πολιτών μέσω τερματικού και σωματική έρευνα των ελεγχόμενων, αφού πρώτα τους ζητήθηκε η εναπόθεση όλων των αντικειμένων που έφεραν μαζί τους, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Από τις παραπάνω ενέργειες δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό, ο έλεγχος περαιώθηκε και η εν λόγω ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την περιπολία της.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…