Απαγωγή Λεμπιδάκη: Μετά το sms, η νέα επιστολή που αποδεικνύει ότι ο επιχειρηματίας είναι ζωντανός

Με sms αλλά και με χειρόγραφη επιστολή επανήλθαν οι απαγωγείς του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη έπειτα από τρεις εβδομάδες που είχαν να επικοινωνήσουν με την οικογένειά του.

59a532511dc524025b8b48ad

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πατρίς στην επιστολή που στάλθηκε την περασμένη Παρασκευή στην οικογένεια ο επιχειρηματίας αναφέρει ότι είναι καλά ενώ δεν γίνεται αναφορά σε λύτρα. Μάλιστα, έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία.

Επίσης, στο τελευταίο sms που είχε λάβει η οικογένεια έπειτα από τρεις εβδομάδες σιωπής, οι απαγωγείς χρησιμοποιούσαν ύβρεις ενώ είχε και ένα ειρωνικό τόνο καθώς ο πλέον επιεικής όρος ήταν η λέξη «βλάκες».

Πάντως, οι απαγωγείς, εμμένουν στις αρχικές τους απαιτήσεις αν και δείχνουν μια διάθεση επιπλέον διαπραγμάτευσης όσων αφορά στο χρηματικό ποσό των λύτρων.

Η αποκατάσταση της επικοινωνίας σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία και ενδείξεις που έχουν στην κατοχή τους οι αρμόδιοι, κάνει κάποιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να είναι «συγκρατημένα αισιόδοξοι».

Τόσο από την πλευρά της οικογένειας του επιχειρηματία όσο και από πλευράς απαγωγέων γίνονται προσπάθειες ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα σχετικά με το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να αφεθεί ελεύθερος ο επιχειρηματίας. 

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…