Απαγόρευση συγκεντρώσεων στην Αθήνα το Σάββατο λόγω του Τελικού

Απαγόρευση συγκεντρώσεων το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και πάλι από την ΕΛ.ΑΣ., αυτή τη φορά για την αποφυγή επεισοδίων,…

paok 24

Απαγόρευση συγκεντρώσεων το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και πάλι από την ΕΛ.ΑΣ., αυτή τη φορά για την αποφυγή επεισοδίων, εν όψει του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδος.

«Ζώνη» προστασίας από ακρότητες οργανωμένων οπαδών το Σάββατο 26 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, επιχειρεί να διαμορφώσει η Ελληνική Αστυνομία με απόφαση που εξέδωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής.

Στη σχετική απόφαση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται ότι στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (ΟΑΚΑ, στις 8 μ.μ.), δεν επιτρέπονται οι δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις φιλάθλων σε συγκεκριμένη περιοχή από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου ως και τις 8:00 το βράδυ. Για το μέτρο αυτό ο γενικός αστυνομικός διευθυντής επικαλείται λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής.

Η επίμαχη περιοχή περικλείεται από τις οδούς: Κωνσταντινουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Σεπολίων), αριστερά Θερμοπυλών, Αγίων Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, αριστερά Ακαδημίας, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Κοδριγκτώνος, Αγορακρίτου, Πεισιστράτους, Σεπολίων, Κωνσταντινουπόλεως.
 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…