Newsroom

Newsroom

Απαγορευμένη λέξη το lockdown για τον Νίκο Χαρδαλιά

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς επέμεινε στην εφαρμογή των μέτρων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και ξόρκισε ένα νέο lockdown.  

Χαρδαλιας

Διανύοντας ένα 24ωρο με αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων ο κυβερνητικός αξιωματούχος εμφανίσθηκε αρκετά εκνευρισμένος στην καθιερωμένη ενημέρωση για τη διασπορά του κορονοϊού εκφράζοντας την έντονη αντίδραση του ακόμα και στην σκέψη να ληφθούν αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα.

«Είμαστε μακριά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να επιμείνουμε στα μέτρα που έχουμε, διότι πίσω από κάθε lockdown υπάρχουν οικογένειες, υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό προγραμματισμό του καθενός, υπάρχουν ζητήματα επιβίωσης» ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώντας μόνο παράταση των μέτρων μόνο στις πύλες εισόδου της χώρας έως τις 12 Οκτωβρίου.

Η διαφορά είναι ότι τα μέτρα δεν αποδίδουν, όσο κι αν επιμένει η κυβέρνηση σε αυτά με αποτέλεσμα στο τέλος η κατάσταση να μην είναι αναστρέψιμη. Τώρα γιατί τόσος εκνευρισμός από τον κ. Χαρδαλιά; Μπορεί να είμαστε μακριά από την λογική ενός  lockdown για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας,  όπως είμαστε κοντά στην απόλυτη καταστροφή αν συνεχιστεί αυτή η κυβερνητική τακτική. Αυτό το βλέπει ο κ. Χαρδαλιάς όμως δύσκολα να το παραδεχτεί… Άλλωστε δεν είναι κι εύκολο, στην σκέψη και μόνο τι θα ακούσει τόσο αυτός όσο και η κυβέρνηση. Ούτε που να το σκέφτεται δεν θέλει…

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…