Newsroom

Newsroom

Απαγωγή στο Ντράφι: Τέλος το θρίλερ για τον επιχειρηματία

Έληξε την Παρασκευή (4/3) το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία στο Ντράφι μετά από 2 μήνες μαρτυρίου και αφότου η οικογένειά του κατέβαλε λύτρα 800.000 ευρώ.

kyparrisis 768x480 1

Ο Γιώργος Κυπαρισσης ύστερα από δύο μήνες ομηρίας επέστρεψε σώος στο σπίτι του. Εμφανώς καταβεβλημένος, με ξυρισμένο το κεφάλι.

Οι απαγωγείς τον απελευθέρωσαν την Παρασκευή  στις 07:45 το πρωί στο Τατόι. Ο επιχειρηματίας σταμάτησε διερχόμενο οδηγό που τον πήγε σε κεντρικό σημείο και από εκεί με ταξί έφθασε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Οι απαγωγείς αρχικά ζητούσαν 2.000.000 ευρώ. Υστερα από διαπραγματεύσεις, η συμφωνία όπως λέει ο πατέρας του επιχειρηματία έκλεισε στις 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Γιώργος Κυπαρίσσης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι δράστες τον κρατούσαν πιθανότατα σε κάποιο υπόγειο χωρίς παράθυρα.

Τον είχαν τις περισσότερες ώρες της ημέρας δεμένο, φιμωμένο και με κλειστά μάτια στο έδαφος. Κάθε φορά που επικοινωνούσαν με τους συγγενείς του, τον χτυπούσαν βάναυσα λέγοντας του: «οι δικοί σου πάλι δεν έδωσαν τα χρήματα».

Όπως είπε στην οικογένειά του, του έσπασαν ενα δόντι, του χάραζαν το σώμα, ενώ σε ένα από τα βίντεο που έστειλαν οι απαγωγείς στους συγγενείς, φαινόταν δεμένος οπισθάγκωνα σε μια καρέκλα, γυμνός, με ξυρισμένο το κεφάλι και χτυπημένο το πρόσωπο.

Στο βίντεο το θύμα εκλιπαρούσε την οικογένεια του να δώσει άμεσα τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί που έχουν ήδη κάποια στοιχεία στα χέρια τους συνεχίζουν να ερευνούν σε Δυτική, Βορειανατολική Αττική αλλά και στα Μεσόγεια.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…