Newsroom

Newsroom

Απαγχονισμένος ο πρώην διευθυντής της Deutsche Bank στο Λονδίνο;

Το πτώμα 58χρονου απαγχονισμένου άνδρα ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε σε οικία στο κεντρικό Λονδίνο την Κυριακή η βρετανική αστυνομία, λίγο μετά…

deutsche

Το πτώμα 58χρονου απαγχονισμένου άνδρα ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε σε οικία στο κεντρικό Λονδίνο την Κυριακή η βρετανική αστυνομία, λίγο μετά την ενημέρωση από πλευράς της γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank για το θάνατό 58χρονου πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της στη βρετανική πρωτεύουσα, επίσης την Κυριακή. 

Πρόκειται για τον Γουίλιαμ Μπρόκσμιτ, ο οποίος είχε εκτελέσει χρέη διευθυντή και διατηρούσε πολύ στενούς δεσμούς με τον δεύτερο τη τάξει γενικό διευθυντή της τράπεζας Άνσου Τζέιν.

Σύμφωνα με την τράπεζα, ο Μπρόκσμιτ πέθανε στην οικία του την Κυριακή, ωστόσο στην ανακοίνωσή της δεν αναφέρονταν αίτια θανάτου.

Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου κλήθηκε στο νότιο Κένσιγκτον, μετά από πληροφορίες για άνδρα ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος.

Ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, με την αστυνομία να κάνει λόγο για «μη ύποπτο θάνατο», απορρίπτοντας δηλαδή, με βάση τα πρώτα στοιχεία, την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο απαγχονισμένος άνδρας είναι ο Μπρόκσμιτ.