Αντώναρος: "Παραβιάσθηκαν κατάφωρα αρχές και αξίες"

Έντονη ήταν η αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου στην ανακοίνωση για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

NewsRoom 11/02/2018 | 08:09

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία, μετά τη χθεσινοβραδινή διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από το κόμμα με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Αντώναρος κάνει λόγο για αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη απόφαση, εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες

Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι παραβιάσθηκαν κατάφωρα οι αρχές, οι αξίες, οι κώδικες συμπεριφοράς και οι καταστατικές διατάξεις που έχει «η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω».

«Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης» προσθέτει ο ίδιος και συνεχίζει:

«Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη».