Αντώνης Σαμαράς στην Καθημερινή: "Όποιος λέει ότι το χρέος είναι μη βιώσιμο, θα δανειστεί με χειρότερους όρους"

Σε άρθρο του, στην εφημερίδα «Καθημερινή», με τίτλο: «H επόμενη μέρα: Μεταρρυθμιστικό άλμα στο αύριο», ο Αντώνης Σαμαράς στρέφει τα…

samaras2 8

Σε άρθρο του, στην εφημερίδα «Καθημερινή», με τίτλο: «H επόμενη μέρα: Μεταρρυθμιστικό άλμα στο αύριο», ο Αντώνης Σαμαράς στρέφει τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάζει, καταλογίζοντας του, πολιτικές «που θα επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα».

Ο πρωθυπουργός, στα άρθρο του, τονίζει ακόμα «ότι όποιος διακηρύσσει ότι το χρέος μας είναι ‘μη βιώσιμο’, δεν πηγαίνει σε “‘νέα διαπραγμάτευση’. Λέει στις αγορές να μην τον δανείζουν! Και πηγαίνει σε νέο αναγκαστικό δανεισμό, με νέους επαχθείς όρους! Όποιος επιστρέφει τη χώρα στα ελλείμματα – που με τόσο κόπο ξεπεράσαμε – δεν ‘χτυπά τη λιτότητα’. Αναγκάζεται να δανειστεί από εκείνους τους οποίους… ‘εκβιάζει’ να του κόψουν το χρέος».

Τέλος, μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει πως «για την πολιτική σταθερότητα είναι κρίσιμες παράμετροι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή» και ζητά «να προχωρήσει απρόσκοπτα η Συνταγματική αναθεώρηση που άρχισε».

Πηγή: efsyn.gr

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…